Verwacht "Extraction-actie" in 'The Mandalorian' seizoen 2

Verwacht

Veel grote en opvallende namen betrokken bij het tweede seizoen van deze Star Wars-serie.

Bram de Groot, 9 juni 2020 om 15:56

Tijdens het succesvolle eerste seizoen van The Mandalorian werd er al gewerkt aan seizoen twee. De afgelopen periode wordt duidelijk dat er heel wat grote en opvallende namen betrokken zijn bij de productie.
Nu wordt via Collider duidelijk dat de regisseur van Extraction ook een aandeel heeft gekregen. Sam Hargrave werd namelijk aangetrokken als een second unit-regisseur. Hargrave bevestigde dit zelf tegenover de website.

The Volume
Doordat Hargrave zijn Netflix-film maakte met producenten Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) was het lijntje naar Disney vrij kort. Hij werkte zelfs als second unit-regisseur aan de laatste twee Avengers-films.

Lees ook: Geheim houden Baby Yoda uit 'The Mandalorian' is niets minder dan een 'wonder'

De filmmaker onthulde dat ze op de set werkten met een nieuwe filmtechnologie, genaamd 'The Volume'. "Het lijkt wel alsof je je in een 'live game engine' bevindt." aldus Hargrave. Wie weet krijgen we in het tweede seizoen dus iets van zijn Extraction-achtige te zien. Seizoen 2 start in oktober.

Bron: Collider

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas, Boba Fett

Populair nieuws