'The Flash' ontslaat vaste acteur na denigrerende opmerkingen

'The Flash' ontslaat vaste acteur

Een van de castleden is per direct ontslagen na verschrikkelijke opmerkingen op sociale media.

Jim Pedd, 11 juni 2020 om 08:12

The CW heeft een van zijn castleden ontslagen. The Flash moet het nu doen zonder Hartley Sawyer, die sinds het vierde seizoen de rol van Ralph Dibny, a.k.a. Elongated Man speelde.
Dat laat showrunner Eric Wallace in een statement weten. “Hartley Sawyer keert niet terug voor het zevende seizoen van The Flash. Als het aankomt op zijn berichten op sociale media: we tolereren geen denigrerende opmerkingen ten aanzien van ras, etniciteit, nationaliteit, geslacht of seksuele voorkeur. Zulke opmerkingen zijn niet ethisch en staan haaks op onze waarden en ons beleid. Wij streven naar een veilige, inclusieve en productieve omgeving voor onze werknemers.”

Lees ook: 'The Flash' seizoen 7: dit moet je weten

Enorm boos
Eric Wallace laat in een uitgebreider statement weten dat de opmerkingen van Sawyer hem pijn hebben gedaan en dat hij er enorm boos van werd.
Sawyer plaatste tussen 2009 en 2014 heel wat verschrikkelijke berichten op sociale media. Daar bood hij op 30 mei zijn excuses voor aan. “Het spijt me enorm, ik schaam me en heb mezelf teleurgesteld,” stelde hij. Maar dat maakt deze berichten niet goed:Lees meer over: The Flash, The CW, Eric Wallace, Hartley Sawyer

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws