'The Flash' seizoen 7: dit moet je weten

'The Flash' seizoen 7: dit moet je weten

De The CW-serie heeft al heel wat details vrijgegeven over het aankomende seizoen.

Jim Pedd, 5 juni 2020 15:18

The CW brengt ons een zevende seizoen van The Flash. Het is tot nu toe de meest populaire serie in het Arrowverse. Maar wat weten we al over het zevende seizoen?
In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het zevende seizoen van The Flash. De serie eindigt misschien wel met deze reeks, want het contract van acteur Grant Gustin loopt af. Gezien de kijkcijfers kan het natuurlijk ook dat men gewoon door wil.

De releasedatum
The CW laat normaalgesproken de nieuwe seizoenen van start gaan in oktober. De opnames beginnen vaak eind juni of begin juli. Maar de pandemie steekt daar waarschijnlijk een stokje voor.

Lees ook: Het Arrowverse gaat pas weer in 2021 verder

Het vermoeden is nu dat de productie van de serie pas in het najaar van start gaat, waarmee een première misschien wel tot begin volgend jaar op zich laat wachten. De verwachting is dat het nieuwe seizoen pas in september opgenomen wordt.

Het verhaal
Het zesde seizoen zou moeten eindigen met een grote twist rond Eobard Thawne, ofwel Reverse-Flash. Helaas eindigde het seizoen iets anders dan gepland (en drie afleveringen te vroeg). Het nieuwe seizoen zal in elk geval kijken hoe Reverse-Flash terugkeert na de Crisis on Infinite Earths.

Lees ook: 'The Flash' krijgt wel heel spannende schurk in zevende seizoen

Een groot plotpunt kijkt naar de Speed Force-problemen voor Barry Allen. Hoe die ook hersteld wordt, op dit moment zien we dat Barry en alle andere Speedsters langzaamaan hun krachten beginnen te verlizen. Verder gaat het Mirrorverse-verhaal ook verder, en zien we hoe Iris, Kamilla en Singh daar vastzitten.

Grote schurk
In eerdere seizoenen was er altijd een hint naar de toekomstige grote schurk. Eric Wallace, de showrunner van de serie, liet onlangs al weten dat Barry en zijn maten het dit nieuwe seizoen vooral op moeten nemen tegen Godspeed.

Lees ook: Krijgt 'The Flash' nog meer Aquaman-verwijzingen?

We zagen hem al gedurende het hele zesde seizoen meermaals langskomen. Dan kwam er weer een drone voorbij die op hem leek. En hoewel Barry dacht Godspeed definitief verslagen te hebben, blijkt nu dat er nog een echte afrondende strijd moet komen.

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws