Gerucht: Dit is hoe 'Batwoman' Kate Kane gaat dumpen

Gerucht: Dit is hoe 'Batwoman' Kate Kane dumpt

De heldin verdwijnt uit de serie van The CW, maar het was nog niet bekend hoe.

Jim Pedd, 11 juni 2020 om 10:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

UPDATE: Showrunner Caroline Dries ontkent onderstaande. "Mijn opmerkingen over het hercasten van Batwoman, hebben geleid tot een storm aan geruchten en misinformatie en ik wil iets uitleggen. Net als jullie houd ik van kate Kane. Zij is de reden waarom ik de serie wilde maken. We gaan haar nooit wissen. Haar verdwijning wordt een belangrijk onderdeel van mysteries van het tweede seizoen. Ik wil geen verrassingen weggeven, maar, onze toegewijde fans, weet dat LHBTI+ gerechtigheid in de kern van wat Batwoman is ligt, en dat we geen intentie hebben om dat te verlaten."

Er lijken al plotdetails gelekt te zijn van Batwoman. Het tweede seizoen van die serie laat ons zien hoe het verder zal gaan zonder Kate Kane. Iemand anders moet haar mantel aantrekken.

We hoorden, direct na het vertrek van actrice Ruby Rose, dat men het personage Kate Kane niet meer terug wil laten keren. In plaats daarvan komt er een heel nieuw personage dat als Batwoman optreedt. Tenminste, als het aan de makers ligt. Maar hoe verdwijnt ze dan?

Lees ook: Fans 'Batwoman' niet blij met keuze The CW

Geen Kate meer
We horen via Daniel Richtman, die vaker details weet te lekken, dat het de bedoeling is om Kate Kane op de meest eenvoudige manier uit de serie te schrijven. Het personage zou simpelweg dood zijn als het tweede seizoen verder gaat. Verder horen we ook dat Kate vervangen wordt door Ryan Wilder.

Lees ook: Waarom 'Batwoman' een nieuw personage zoekt

Die zou een persoonlijke vendetta hebben met Dr. Jonathan Crane, a.k.a. Scarecrow. Die schurk vermoordde haar moeder en Ryan zal op de een of andere manier het pak van Batwoman stelen om wraak te nemen. En dan gewoon Batwoman blijven.

Bron: The Direct

Lees meer over: Batwoman, KAte Kane, Ruby Rose

Populair nieuws