search
Fans van 'Riverdale' kunnen weer opgelucht ademhalen opnames worden hervat
Series / Nieuws

Fans van 'Riverdale' kunnen weer opgelucht ademhalen opnames worden hervat

Nu er bijna weer gefilmd kan worden in (de buurt van) Vancouver kunnen ook de opnames van Riverdale worden hervat...

Geoffrey Ketels
De Canadese provincie Brits-Columbia heeft meer duidelijkheid geschept in de maatregelen tegen het Coronavirus. Dat is goed nieuws voor verschillende producties. Eerder stond hier op Serietotaal reeds te lezen dat de opnames van Supernatural weldra hervat kunnen worden, maar dat geldt ook voor bijvoorbeeld de hitserie Riverdale.

Het vierde seizoen van Riverdale werd geplaagd door verschillende problemen. Zo moest het aantal afleveringen danig worden teruggeschroefd. Daarnaast werd ook de lancering van de laatste afleveringen op Netflix uitgesteld omdat het schema in de Verenigde Staten ook overhoop was gehaald.

Lees ook: Lili Reinhart (Riverdale) verrast fans na breuk met Cole Sprouse

Vroegere heropstart mogelijk
Dat de productie van Riverdale niet meer verder kon gaan door het Coronavirus viel te verwachten. In tussentijd verscheen er wel nog heel wat nieuws over de serie en haar castleden. Zo raakte recent nog bekend dat actrice Vanessa Morgan het niet pikte dat ze de enige donkere actrice was met een vaste rol in de reeks.

In principe zou een vroegere heropstart dan 1 juli tot de mogelijkheden moeten behoren. Echter is het zo dat men rekening dient te houden met een semi-gesloten grens. Dit zorgt er voor dat het wellicht toch nog wachten blijft tot de producties van onder meer Riverdale en Supernatural hervat kunnen worden tot de eerste dag van volgende maand.

Lees ook: 'Riverdale' op de schop na klacht wegens discriminatie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen