Wat is de impact van het ontslag van deze 'The Flash'-acteur

Wat is de impact van ontslag van The Flash-acteur

Hoe moet het verder nu een van de castleden van de serie The Flash ontslagen is?

Jim Pedd, 12 juni 2020 om 10:20

Hoe gaat het zevende seizoen van The Flash er straks uit zien zonder Hartley Sawyer? De acteur die Ralph Dibney speelt in de serie van The CW, is ontslagen nadat er racistische en misogyne tweets van zijn hand opdoken.
Het nieuws van Sawyers vertrek zorgt voor heel wat debat onder fans. En het zorgt voor wat vragen rond het zevende seizoen van de serie. Een belangrijke vraag is hoe het zal gaan met Dibny, die samenwerkt in de serie met Sue Dearbon.

Lees ook: 'The Flash' seizoen 7: dit moet je weten

Zevende seizoen
“Het goede nieuws is dat we zoveel van hen houden, dat je meer gaat zien van Sue Dearbon,” vertelde showrunner Eric Wallace al eens. “Ik zal je niet vertellen wanneer, omdat zij echt een wildcard is. Je weet nooit wanneer je haar ineens te zien krijgt. Maar de grootste twist in haar verhaal zal zijn dat haar band met Ralph voor altijd gaat veranderen. En zij komen daardoor op een pad terecht waarop we hen nog niet eerder hadden gezien.”

Lees ook: 'The Flash' seizoen 7 brengt eindelijk eindstrijd

Dat betekent dat er dit zevende seizoen dus ook iets moet gaan veranderen. Dit maakte namelijk deel uit van het eindspel van dit seizoen en dat gaan we nu niet meer zien.

Bron: CB

Lees meer over: The Flash, The CW, Hartley Sawyer

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws