'The Flash' seizoen 7 brengt eindelijk eindstrijd

'The Flash' seizoen 7 brengt eindelijk eindstrijd

Godspeed wordt dit keer keihard aangepakt door Barry Allen en zijn groep.

Jim Pedd, 2 juni 2020 12:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eindelijk is het zover. Na bijna zes verschillende momenten waarop het zover leek en niet bleek, neemt The Flash het eindelijk op tegen een van de krachtigste vijanden die hij in de comics kent: Godspeed.
Godspeed werd in het vijfde seizoen van de serie van The CW onthuld. Dat gebeurde toen de dochter van Barry en Iris in het jaar 2049 erin slaagde de sinistere speedster te verslaan. Dat deed ze dankzij Eobard Thawne, a.k.a. Reverse-Flash. Maar in de première van het zesde seizoen bleek dat Team Flash al vier Godspeed-drones verslagen had.

Lees ook: Het Arrowverse gaat pas weer in 2021 verder

Eindelijk een strijd
Die drones van Godspeed zijn allemaal verslagen. Maar deze seizoensfinale verscheen eindelijk de echte Godspeed. Barry kon hem verslaan met behulp van Hartley Rathaway/Pied Piper. Maar ook dit was niet de echte Godspeed, realiseerde Barry zich al snel.

Lees ook: 'The Flash' krijgt wel heel spannende schurk in zevende seizoen

Het komende zevende seizoen zal die strijd eindelijk wel plaatsvinden. “Daar gaan we helemaal heen!” vertelde showrunner Eric Wallace in een interview met de site TVLine. Het moment komt dus naderbij dat Godspeed echt gaat vechten met The Flash!

Bron: TVLine

Lees meer over: The Flash, The CW, Godspeed

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws