'Stranger Things'-foto's tonen wel heel andere cast

Iedereen ziet er een heel stuk jonger uit dan toen de serie van Netflix begon.

Jim Pedd, 13 juni 2020 11:05

Wow! Deze nieuwe foto van Netflix-serie Stranger Things ziet er wel heel opvallend uit. De Duffer-broers, die aan de serie werken voor Netflix, plaatsten een stel bijzondere foto’s. Daarop zien we testshots van vier van de castleden van de serie.
Op een van de foto’s zien we actrice Winona Ryder, die de rol van Joyce Byers speelt. Op het beeld ziet ze er nog jong uit, maar wel heel anders dan normaal. Sterker nog, ze ziet er ook een stuk duisterder uit dan hoe we Joyce in de serie te zien kregen.

Lees ook: Eindelijk een update over Netflix-hit 'Stranger Things'

Joyce Byers
De foto’s zijn van achter de schermen. Het gaat om cameratests die gemaakt zijn nog voordat het eerste seizoen van de Netflix-serie opgenomen werd. Ryder ziet er dus heel anders uit, met haar in een staart en ogenschijnlijk een smaller gezicht. Een van de fans wijst er zelfs op dat Ryder voor de opnames van Stranger Things in het eerste seizoen een pruik droeg.

Lees ook: 'Stranger Things' seizoen 4: Dit moet je weten

Fans zijn verder erg gelukkig met hoe Will Byers er uit ziet (die ziet er inderdaad wel heel jong uit). En ook Nancy Wheeler en Jim Hopper zien er een stuk jonger uit. Hieronder foto’s van de vier.Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Winona Ryder, Duffer

Populair nieuws