search

Ons nieuws van zaterdag 13 juni 2020

Nieuw op Netflix: Moord en mysterie in 'The Woods' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Moord en mysterie in 'The Woods' seizoen 1

De serie speelt zich deze keer niet af in Groot-Brittannië, maar in Polen...

Geoffrey Ketels
Er zijn op streamingdienst Netflix heel wat succesvolle series verschenen van Harlan Coben. Een bekend voorbeeld van zo'n serie is The Stranger. Nu staat er met The Woods een nieuwe topper voor je klaar!

In tegenstelling tot de voorgaande twee series werd er voor deze derde titel niet gekozen voor Groot-Brittannië als uitvalsbasis. In plaats daarvan speelt de serie zich af in Polen. Los van dit gegeven kan er worden vastgesteld dat de serie sterke gelijkenissen vertoont met andere titels van Coben zoals Safe en The Stranger.

Vermiste tieners
De mini-serie The Woods bestaat in totaal uit zeven afleveringen. De serie vertelt het verhaal van vier tieners die in het jaar 1994 plots komen te verdwijnen in een bos. Iedereen gaat er vanuit dat de jongeren zijn overleden, maar bewijzen daarvoor werden nooit gevonden. Plots duiken echter de lijken op van twee van de tieners. Pawel Kopinski besluit om zich terug in de zaak vast te bijten. Langzaam maar zeker komen er enkele duistere familiegeheimen aan het licht die een compleet andere blik werpen op hetgeen zich heeft afgespeeld.

Het eerste seizoen van The Woods is te bekijken op Netflix vanaf 12 juni 2020. Wil je graag een voorsmaakje hebben van wat deze nieuwe serie allemaal voor jou in petto heeft? Dat is mogelijk door het bekijken van de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre trailer voor laatste seizoen Netflix-hit 'Dark'
Series / Trailer

Bizarre trailer voor laatste seizoen Netflix-hit 'Dark'

De serie komt met negen afleveringen tot een einde. Eindelijk en dat is wel jammer.

Het derde seizoen van de Netflix-serie Dark komt eraan. Vandaag heeft Netflix een nieuwe trailer vrijgegeven voor de laatste reeks van de show. Dat de show nu al ten einde komt is natuurlijk jammer: het is een van de betere Netflix-series.

Het derde en laatste seizoen van Dark komt op 27 juni op Netflix te staan. Een perfecte datum, want in de serie moet op die datum de apocalypse plaatsvinden. Het tweede seizoen eindigde verder met een grote twist, waarin te zien was dat er de apocalypse begon en dat er andere realiteiten bestonden. De trailer belooft wat van die onthullingen verder uit te diepen.

Vage teaser
Netflix heeft een vrij vage synopsis vrijgegeven voor Dark seizoen 3: "De tijdreizende gekkigheid bereikt in een vreemde nieuwe wereld zijn conclusie. Sommige dingen zijn behoorlijk bekend in die wereld en andere dingen niet."

Een van de bekende dingen is dat Martha de gele jas van Jonas draagt. Dat is al behoorlijk vreemd en tegelijk bekend. Dat belooft dus wat. Het derde seizoen krijgt 9 afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Andrew Lincoln is enorm intens op 'The Walking Dead'-set
Series / Nieuws

Andrew Lincoln is enorm intens op 'The Walking Dead'-set

Acteur Andrew Lincoln was echt enorm intens op de set van de serie The Walking Dead.

Acteur Andrew Lincoln is behoorlijk moeilijk om mee te werken. Althans, volgens acteur Andrew J. West, die de rol van Gareth speelde in The Walking Dead, is het behoorlijk intens.

West was te horen in de Talk Dead to Me-podcast en vertelde dat Lincoln echt een "method actor" is. "Kijk, hij is een van de vriendelijkste, warmste en meest verwelkomende mannen op de wereld. Ik hou echt enorm van hem en vind het geweldig om met hem te werken. Hij neemt zijn werk serieus en daar houd ik van. Maar ik kan je ook zeggen dat ik waarschijnlijk nog steeds bulten op mijn lijf heb van toen hij me sloeg met een rubberen machete op de set."

Lees ook: Hintte 'The Walking Dead' al jaren naar deze geheimzinnige groep?

Behoorlijk gruwelijk
De scène waar de acteur naar verwijst komt uit een van de afleveringen die velen een van de beste van de serie vinden. Daarin zien we hoe een stel kannibalen mensen letterlijk slacht als dieren. Daarop besluit Carol wraak te nemen en gaat ook Rick uiteindelijk helemaal los.

Lees ook: Gruwelijkste 'The Walking Dead' moment bijna niet te zien

Samen vermoorden ze alle kannibalen stuk voor stuk. Gareth was daar een van en verdween toen dus uit de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-foto's tonen wel heel andere cast
Series / Foto's

'Stranger Things'-foto's tonen wel heel andere cast

Iedereen ziet er een heel stuk jonger uit dan toen de serie van Netflix begon.

Wow! Deze nieuwe foto van Netflix-serie Stranger Things ziet er wel heel opvallend uit. De Duffer-broers, die aan de serie werken voor Netflix, plaatsten een stel bijzondere foto's. Daarop zien we testshots van vier van de castleden van de serie.

Op een van de foto's zien we actrice Winona Ryder, die de rol van Joyce Byers speelt. Op het beeld ziet ze er nog jong uit, maar wel heel anders dan normaal. Sterker nog, ze ziet er ook een stuk duisterder uit dan hoe we Joyce in de serie te zien kregen.

Lees ook: Eindelijk een update over Netflix-hit 'Stranger Things'

Joyce Byers
De foto's zijn van achter de schermen. Het gaat om cameratests die gemaakt zijn nog voordat het eerste seizoen van de Netflix-serie opgenomen werd. Ryder ziet er dus heel anders uit, met haar in een staart en ogenschijnlijk een smaller gezicht. Een van de fans wijst er zelfs op dat Ryder voor de opnames van Stranger Things in het eerste seizoen een pruik droeg.

Lees ook: 'Stranger Things' seizoen 4: Dit moet je weten

Fans zijn verder erg gelukkig met hoe Will Byers er uit ziet (die ziet er inderdaad wel heel jong uit). En ook Nancy Wheeler en Jim Hopper zien er een stuk jonger uit. Hieronder foto's van de vier.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans 'The Flash' eisen ontslag volgende actrice
Series / Nieuws

Fans 'The Flash' eisen ontslag volgende actrice

Ook Danielle Panabaker moet er straks aan geloven als het aan deze fans ligt.

Nu The CW acteur Hartley Sawyer heeft ontslagen wegens racistische berichten op sociale media, ruiken fans van The Flash bloed. Ze vragen nu ook of actrice Danielle Panabaker ontslagen kan worden. Zij speelt de rol van Caitlin Snow.

Een Twitteraar plaatste een lange reeks aan berichten, waarin zij Panabaker betichtte van racisme. De actrice is al sinds de serie in 2014 te zien is, Caitlin Snow, a.k.a. Killer Frost, en wordt ervan beschuldigd zich racistisch verhouden te hebben tegenover actrice Candice Patton, die de rol van Iris West speelde.

Lees ook: 'The Flash' ontslaat vaste acteur na denigrerende opmerkingen

Zware beschuldiging
Het lijkt wel een vrij zware beschuldiging van de fan, die vindt dat Panabaker racistisch bezig was omdat ze opriep tot een relatie tussen Barry Allen en Caitlin Snow. Maar het maakte wel heel wat boze tongen los. Hieronder eerst het draadje over Panabaker.











Daarnaast gingen heel wat Twitteraars los en vragen ze nu van The CW om de actrice vooral te ontslaan.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.