'Lucifer'-maker zegt sorry voor uitstel

Het vijfde seizoen van de serie laat wel heel lang op zich wachten vindt hij.

Jim Pedd, 15-06-2020 10:14

Lucifer-fans zijn gewend dat ze lang moeten wachten op een nieuw seizoen. De geliefde serie begon in 2016 op Fox, maar werd in 2018 na drie seizoenen stopgezet. Fans hoopten op meer en lanceerden een succesvolle campagne.
In mei 2019 zette Netflix namelijk het vierde seizoen online. En een jaar later is het vijfde seizoen nog altijd niet te zien geweest. Netflix zegt enkel dat het nieuwe seizoen er binnenkort zal zijn. Wat dat precies betekent weten we helaas niet.

Lees ook: 'Lucifer' seizoen 5: Dit moet je weten over de Netflix-serie

Sorry hiervoor
Showrunner Ildy Modrovich zegt nu sorry tegen de fans die dit lange wachten maar niets vinden. "Ik weet het. Het is echt terecht dat je je geïrriteerd voelt. Ik dacht dat dit er eerder zou komen dan tot nu toe het geval is gebleken," aldus de showrunner. Hij reageerde daarmee op fans die het gevoel hebben dat ze altijd op binnenkort moeten wachten.

Lees ook: Goed nieuws over Tom Ellis en zijn terugkeer in seizoen 6 van 'Lucifer'!

Hoe dan ook wordt er hard gewerkt aan het vijfde seizoen. En is er goed nieuws, want er komt straks ook nog een zesde seizoen van de serie.Lees meer over: Lucifer, Netflix, Ildy Modrovich

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in