Finale 'The Walking Dead' seizoen 10 komt er snel aan!

Finale 'The Walking Dead' seizoen 10 komt eraan!

De studio gaat namelijk binnenkort open, waarmee het werk weer kan beginnen!

Jim Pedd, 15 juni 2020 om 10:15

De finale van het tiende seizoen van The Walking Dead zou wel eens snel te zien kunnen zijn. We horen nu dat de post-productie in Californië bijna hervat kan worden.
De seizoensfinale, A Certain Doom, kon niet afgemaakt worden. Het coronavirus maakte namelijk dat het productiekantoor van Warner Bros. gesloten werd. Daardoor mocht er niemand naar binnen en vanuit huis kon de finale niet afgemaakt worden. Daarvoor was een deel van de systemen en sound mixing tools te geavanceerd.

Lees ook: Hintte 'The Walking Dead' al jaren naar deze geheimzinnige groep?

Tiende seizoen
Nu horen we dat de staat Californië snel weer werk toestaat. Dat betekent dat er snel weer effecten gemaakt kunnen worden en men snel de productie af kan ronden. Daarmee is het tiende seizoen van The Walking Dead echt bijna af.

Lees ook: Gruwelijkste 'The Walking Dead' moment bijna niet te zien

Van showrunner Angela Kang weten we trouwens al dat er niet veel werk meer verricht hoeft te worden. De aflevering had nog zo’n anderhalve week aan werk, alvorens men klaar zou zijn. De schatting is nu dat de aflevering tussen 22 en 26 juli te zien zal zijn, tijdens het San Diego Comic-Con weekend dat nu virtueel plaatsvindt.

Bron: Variety

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Finale, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws