Bizarre trailer voor laatste seizoen Netflix-hit 'Dark'

Bizarre trailer voor laatste seizoen Netflixs Dark

De serie komt met negen afleveringen tot een einde. Eindelijk en dat is wel jammer.

Jim Pedd, 13 juni 2020 om 13:11

Het derde seizoen van de Netflix-serie Dark komt eraan. Vandaag heeft Netflix een nieuwe trailer vrijgegeven voor de laatste reeks van de show. Dat de show nu al ten einde komt is natuurlijk jammer: het is een van de betere Netflix-series.
Het derde en laatste seizoen van Dark komt op 27 juni op Netflix te staan. Een perfecte datum, want in de serie moet op die datum de apocalypse plaatsvinden. Het tweede seizoen eindigde verder met een grote twist, waarin te zien was dat er de apocalypse begon en dat er andere realiteiten bestonden. De trailer belooft wat van die onthullingen verder uit te diepen.

Vage teaser
Netflix heeft een vrij vage synopsis vrijgegeven voor Dark seizoen 3: “De tijdreizende gekkigheid bereikt in een vreemde nieuwe wereld zijn conclusie. Sommige dingen zijn behoorlijk bekend in die wereld en andere dingen niet.”

Een van de bekende dingen is dat Martha de gele jas van Jonas draagt. Dat is al behoorlijk vreemd en tegelijk bekend. Dat belooft dus wat. Het derde seizoen krijgt 9 afleveringen.


Lees meer over: Dark, Netflix, Trailer

Populair nieuws