search
Nieuw op Netflix: Moord en mysterie in 'The Woods' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Moord en mysterie in 'The Woods' seizoen 1

De serie speelt zich deze keer niet af in Groot-Brittannië, maar in Polen...

Geoffrey Ketels
Er zijn op streamingdienst Netflix heel wat succesvolle series verschenen van Harlan Coben. Een bekend voorbeeld van zo'n serie is The Stranger. Nu staat er met The Woods een nieuwe topper voor je klaar!

In tegenstelling tot de voorgaande twee series werd er voor deze derde titel niet gekozen voor Groot-Brittannië als uitvalsbasis. In plaats daarvan speelt de serie zich af in Polen. Los van dit gegeven kan er worden vastgesteld dat de serie sterke gelijkenissen vertoont met andere titels van Coben zoals Safe en The Stranger.

Vermiste tieners
De mini-serie The Woods bestaat in totaal uit zeven afleveringen. De serie vertelt het verhaal van vier tieners die in het jaar 1994 plots komen te verdwijnen in een bos. Iedereen gaat er vanuit dat de jongeren zijn overleden, maar bewijzen daarvoor werden nooit gevonden. Plots duiken echter de lijken op van twee van de tieners. Pawel Kopinski besluit om zich terug in de zaak vast te bijten. Langzaam maar zeker komen er enkele duistere familiegeheimen aan het licht die een compleet andere blik werpen op hetgeen zich heeft afgespeeld.

Het eerste seizoen van The Woods is te bekijken op Netflix vanaf 12 juni 2020. Wil je graag een voorsmaakje hebben van wat deze nieuwe serie allemaal voor jou in petto heeft? Dat is mogelijk door het bekijken van de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen