search
Horror-anthology serie 'Creepshow' krijgt ijzingwekkend derde seizoen
Series / Nieuws

Horror-anthology serie 'Creepshow' krijgt ijzingwekkend derde seizoen

De horror-anthology serie van The Walking Dead-veteraan Greg Nicotero krijgt een nieuwe reeks afleveringen.

De opnames van het tweede seizoen van Creepshow zijn nog niet eens afgerond, maar streamingdienst Shudder wil dolgraag nieuwe afleveringen zien. Ze hebben daarom een derde seizoen besteld van de serie, die is gebaseerd op de gelijknamige anthology-film van horrorlegende George A. Romero.

Volgens een persbericht van Shudder en AMC is het derde seizoen zo goed als zeker. De opnames van het tweede seizoen begonnen in maart dit jaar in Atlanta, maar moesten door de coronauitbraak worden stilgelegd. Het lijkt erop dat showrunner Greg Nicotero en de producenten van de serie de maanden erna hebben benut om een basis te leggen voor een derde seizoen.

Lees ook: Griezelige nieuwe trailer horror-serie 'Creepshow'

Horror-iconen verzameld
[b]Creepshow[/i] geldt als een groot succes voor Shudder. Het eerste seizoen kwam uit in september 2019 en brak alle records voor de Amerikaanse streamingdienst, die zich enkel focust op horror-producties. De oorspronkelijke film werd in 1982 bedacht door de eerder genoemde Romero en geschreven door Stephen King. De cast van het eerste seizoen bestaat uit namen als David Arquette, Adrienne Barbeau, Tobin Bell, Big Boi, Jeffrey Combs, Kid Cudi en Giancarlo Esposito. Korte verhalen die terugkomen in de serie komen uit de pennen van o.a. King, Joe Hill. Joe R. Lansdale en Josh Malerman.

Aanbevolen artikelen