search
De 'Grudge' is terug op eerste foto's Netflix-serie 'Ju-on: Origins'
Series / Foto's

De 'Grudge' is terug op eerste foto's Netflix-serie 'Ju-on: Origins'

Na een hele reeks Japanse en Amerikaanse films, komt er nu een serie over de wraakvolle geesten.

Netflix heeft een reeks nieuwe foto's vrijgegeven van Ju-on: Origins, het nieuwe deel in de iconische Japanse horror-franchise. Je kunt de afbeeldingen hieronder bekijken.

De serie betreft een internationale co-productie van NBCUniversal Entertainment Japan en Netflix. Het verhaal gaat over de bovennatuurlijke onderzoeker Odajima en tv-ster Haruka Honjo, die het vervloekte huis dat centraal staat in de Ju-on serie betreden, met alle gevolgen van dien.

De cast van de serie bestaat uit namen als Yoshiyoshi Arakawa (als Odajima) en Yuina Kuroshima (als Haruka), Ririka, Kōki Osamura, Mai Takahashi, Kai Inowaki, Ryūshin Tei, Yuya Matsuura, Kaho Tsuchimura, Tokio Emoto, Nobuko Sendō en Kana Kurashina. De regie is in handen van Shō Miyake, en de scenario's werden geschreven door Yō Takahashi en Takashige Ichise.

Franchise met een verleden
De franchise begon in 1998 met de korte Japanse film Katasumi en werd vervolgens uitgebreid met vier Japanse films. Wegens het succes buiten Japan en dat van de Amerikaanse remake van The Ring, maakte Sony Pictures ook een Amerikaanse remake van The Grudge, die op zijn beurt ook twee vervolgen kreeg. Eerder dit jaar volgde nog een 'sidequel-remake', die slechts een matig succesje was.

Lees ook: Trailer Netflix-serie 'The Grudge' - 'Ju-On: Origins'













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen