Goed nieuws voor Marvel-serie 'Loki'

Goed nieuws voor Marvel-serie 'Loki'

Hoe gaat het avontuur van Loki verder na zijn ontsnapping in Avengers: Endgame?

Bram de Groot, 19 juni 2020 om 15:13

In het voorjaar van 2021 moet de derde serie in het Marvel Cinematic Universe op Disney+ verschijnen. Waar de opnames voor de eerste twee series The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision zo goed als afgerond zijn, moet er nog flink wat werk verzet worden voor Loki.
Nu is er goed nieuws. Actrice Sophia Di Martino (Yesterday, Into the Badlands) hintte op haar Instagram-account namelijk na de heropstart van de opnames, nadat deze werden stilgelegd door de maatregelen die volgden naar aanleiding van de coronavirusuitbraak. De actrice zou weer in training zijn voor haar rol.In Loki krijgen we te zien hoe Loki van acteur Tom Hiddleston de Space Stone gebruikt om door de tijd en ruimte te reizen. In Avengers: Endgame weet hij namelijk de Tesseract te bemachtigen en te ontsnappen naar een andere tijdslijn.

Lees ook: Legendarische schurk in Disney-serie 'Loki'?

Actrice Di Martino zou volgens de geruchten de slechterik Enchantress spelen. Dit personage komt oorspronkelijk van Asgard, maar werd weggestuurd door haar onhoudbare opportunistische gedrag.

Bron: Instagram

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws