search
Nieuw op Netflix: 'The Politician' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Politician' seizoen 2

Maak je maar klaar voor heel wat nieuwe, politieke spelletjes die gespeeld zullen worden...

Geoffrey Ketels
In het tweede seizoen van The Politician gaat de campagne van start van Payton Hobart om senator van New York te worden. Het tweede seizoen is vanaf vandaag, vrijdag 19 juni 2020 te bekijken op Netflix!

In de laatste aflevering van het eerste seizoen van The Politician maakten we reeds kennis met de senator Dede Standish en haar campagneleider Hadassah Gold. Payton welke reeds over een stevige politieke ambitie beschikte werd door zijn vrienden overhaald om mee te dingen naar een positie als senator in New York. Tijdens deze strijd komt hij recht tegenover Standish te staan. Hij is een ervaren politieker die de ambtstermijnen dan ook aan elkaar rijgt. Spanning verzekerd!

Opvallende terugkeer
De trailer die eerder de wereld werd ingestuurd voor het tweede seizoen van The Politician heeft duidelijk gemaakt dat er heel wat personages uit het eerste seizoen terug hun opwachting zullen maken. Dat is opvallend, want het leek er in eerste instantie naar uit te zien dat deze personages definitief waren verdwenen... niet dus. Het gaat hierbij onder meer om Andrew, maar ook om de broers van Payton en om Ricardo.

Ben jij ook een grote fan van The Politician? Dan kan je vanaf vandaag het tweede seizoen van deze geweldige serie bekijken op Netflix. Een voorsmaakje van het tweede seizoen krijg je bovendien ook door middel van de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen