search
"Tweede seizoen 'White Lines' biedt ongelofelijk veel mogelijkheden"
Series / Nieuws

"Tweede seizoen 'White Lines' biedt ongelofelijk veel mogelijkheden"

Het staat zo goed als vast dat er een tweede seizoen van de Netflix-serie zal verschijnen...

Geoffrey Ketels
Er waren al sterke indicaties dat er een tweede seizoen zou verschijnen van White Lines. Nu lijkt het echt honderd procent vast te staan. Ook één van de hoofdrolspelers, namelijk Daniel Mays is er immers van overtuigd.

Daniel Mays speelt in de serie White Lines het personage van Marcus. Hij heeft in een recent interview met Digital Spy aangegeven dat hij zeker nog een verdere toekomst ziet voor de reeks:

"Wie het einde van het eerste seizoen heeft gezien weet dat er nog heel wat open eindes zijn die afgerond kunnen worden. Bovendien is het ook mogelijk om de vele flashbacks in de serie nog verder uit te diepen. Als dat geen goede teaser is voor een vervolg dan weet ik het ook niet meer".

Marcus blijft aan boord
Tot slot had de acteur ook nog enkele positieve woorden voor de producer van White Lines, namelijk ílex Pina. Deze naam kan zomaar bij veel mensen bekend in de oren klinken, niet in het minst omdat hij eerder ook verantwoordelijk was voor de hitserie La Casa de Papel. Van hem zei Mays het volgende:

"Hij heeft er wellicht vanaf het begin op een verstandige manier voor gekozen om het einde open te houden. Dit heeft er voor gezorgd dat er nog veel mogelijk is. Dit niet in het minst voor mijn personage Marcus."

Wanneer een mogelijks tweede seizoen van White Lines dan precies zou moeten gaan verschijnen is uiteraard nog niet bekend.

Lees ook: Nu al vervolg op misdaad-serie 'White Lines' in de maak?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen