'The Falcon and the Winter Soldier' is gewoon een film

Het lijkt een serie, maar dit beestje is eigenlijk gewoon een film.

Jim Pedd, 1 juli 2020 10:17

De serie The Falcon and the Winter Soldier is eigenlijk gewoon een zes uur durende film. Dat vertelt acteur en hoofdrolspeler Anthony Mackie over zijn serie die voor streamingdienst Disney+ gemaakt wordt.
Er rust een zware last op de schouders van The Falcon and the Winter Soldier. Het wordt de eerste Disney+ serie die Marvel Studios maakt. Centraal staan Sam Wilson en Bucky Barnes, na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Het tweetal verliest hun beste vriend Captain America en Sam en Bucky moeten nu samenwerken tegen vijand Baron Zemo. En Sam mag dan wel het schild van Cap hebben, de Amerikaanse regering ziet dat niet zomaar zitten.

Lees ook: Forse kritiek op Marvel Studios

The Falcon and the Winter Soldier
“We nemen het echt precies zo op als een film,” vertelde Mackie tegenover Variety. “En daardoor voelt het echt als een film die we vervolgens ophakken in delen zodat het een serie wordt. Dus het is geen twee uur durende film, maar eentje van zes of acht uur.”

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' brengt zwarte Captain America

The Falcon and the Winter Soldier moet in augustus te zien zijn op Disney+, maar uitstel lijkt waarschijnlijk doordat de opnames in maart stil kwamen te liggen. Het gerucht gaat dat de streamingdienst mogelijk een helft laat debuteren.

Bron: Variety

Lees meer over: Falcon and the Winter Soldier, Anthony Mackie, Marvel Studios, Anthony Mackie

Populair nieuws