'The Falcon and the Winter Soldier' brengt zwarte Captain America

Falcon and the Winter Soldier' brengt zwarte Cap

De serie komt in de loop van dit jaar nog naar streamingdienst Disney+.

Jim Pedd, 21 juni 2020 om 14:02

De serie The Falcon and the Winter Soldier brengt ons straks echt een zwarte Captain America. Dat gerucht horen we al tijden en nu is het dan echt zeker. We leren dat dankzij een Instagram-story van Latoya Henderson.
“We krijgen dit jaar een zwarte Captain America, dus laten we 2020 nog maar niet helemaal afschrijven.” Dat vertelt Latoya Henderson, make-up artist van acteur Anthony Mackie bij de serie The Falcon and the Winter Soldier. De acteur Mackie mag dus uiteindelijk echt het kostuum van Captain America aantrekken.

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' toont klassieke X-Men schurk

The Falcon and the Winter Soldier
De serie is gepland voor eind dit jaar en komt straks op streamingdienst Disney+ te staan. In de serie zien we hoe Falcon en de Winter Soldier samen moeten proberen een gevaarlijke missie te ondernemen. Falcon heeft het schild van Captain America in handen gekregen. Hij is de beoogd opvolger, maar wat de Amerikaanse regering betreft kan dat niet zomaar.

Lees ook: Marvels 'Falcon and the Winter Soldier': Dit moet je weten over de Disney+ serie

De Verenigde Staten willen namelijk vooral dat US Agent de nieuwe Captain America wordt in de serie. De show krijgt zes afleveringen.

Bron: Instagram

Lees meer over: Disney Plus, Marvel, The Falcon and the Winter Soldier

Populair nieuws