search
'Orange Is the New Black'-ster bevestigd nieuwe liefde
Series / Celebrity

'Orange Is the New Black'-ster bevestigd nieuwe liefde

Zondag heeft de actrice een foto gedeeld op haar Instagram, waarop ze te zien is met Emily Ritz, "Happy Pride!"

OITNB actrice Taylor Schilling bevestigt dat ze een nieuwe liefde heeft gevonden. Schilling heeft haar relatie met kunstenaar en muzikant Emily Ritz publiekelijk bevestigd op haar Instagram.

Zondag heeft de actrice een foto gedeeld met haar Instagram waarop ze te zien is met Ritz. "Ik kan niet trotser zijn om aan jouw zijde te staan", schreef Ritz als commentaar op de foto. "Happy Pride!"



Hoewel de actrice geen verdere opmerkingen over hun romance deelde, voegde ze wel een reeks hart emoji's toe bij de foto. De ster heeft haar seksualiteit niet publiekelijk benoemd.

Lees ook: 'Orange Is the New Black'-ster Taryn Manning: "Ik ben gehackt!"

"Ik heb hele serieuze relaties gehad met veel mensen, en ik ben een zeer breed georiƫnteerd persoon", vertelde ze in 2017 in een interview. "Er is geen deel van mij dat onder een label kan worden geplaatst. Ik pas niet in een bepaald vakje - dat is te reductief."

Zondag bracht Schilling op haar Instagram-account ook een eerbetoon aan Marsha P. Johnson, een belangrijk figuur in de Stonewall-opstand.
Zoals de actrice schreef: "Hier vanwege vrouwen zoals jij. Happy Pride mijn vrienden #happypride #marshapjohnson #blacklivesmatter #blacktranslivesmatter #loveislove."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen