'Orange Is the New Black'-ster Taryn Manning: "Ik ben gehackt!"

Taryn Manning:

'Orange Is the New Black'-ster Taryn Manning beweert dat ze was gehackt na het plaatsen van verontrustende berichten.

Door redactie, 30 juli 2019 13:33

Vorige week plaatste Manning verschillende berichten op Instagram, waarin ze cast, crew en haar professionele team beledigde. Nu zegt Manning dat ze het slachtoffer was van een hacker.


"Mijn account was zo episch gehackt," schreef ze zondagavond op Instagram. "Ik ben er weer en het spijt me."

Voorafgaand aan de première op donderdag, schreef Manning bij een foto van de Orange Is the New Black cast op set: "Ik hou zoveel van jullie allemaal. Heb een geweldige première vanavond. Ik hou van deze foto. Ik mis jullie allemaal zo veel. Ik wens dat ik er bij zou kunnen zijn. Ongelukkige oncontroleerbare omstandigheden waar niemand mee kon helpen, hebben het zo gemaakt. Als iemand om hulp roept van iemand die achter je leven en ziel staat. Luister alsjeblieft."

In een serie berichten schreef ze dat ze pijn gedaan is, dat niemand naar haar luistert, en dat ze keihard is gedumpt door iedereen in de Hollywoodbusiness, haar team en de cast en crew van Orange Is the New Black.

De verontschuldiging en uitleg van Manning kwam een dag na de beledigende tweets. Die berichten zijn inmiddels verwijderd en Manning heeft haar volgers verzekerd dat ze geen zelfmoordneigingen heeft.

Bron: People

Lees meer over: Orange is the new black, Taryn Manning

Informatie over de serie: Orange Is the New Black

Populair nieuws