'The Last of Us' vindt misschien al een hoofdrolspeler

The Last of Us vindt mogelijk een hoofdrolspeler

Stemacteur Troy Baker weet wel zeker wie hij in de hoofdrol van personage Joel wil zien.

Jim Pedd, 1 juli 2020 om 11:22

Als acteur Troy Baker, die in The Last of Us de stem van Joel inspreekt, de keuze mag maken, dan weet hij wel welke acteur hij in de rol van zijn personage wil zien. HBO werkt aan een serie gebaseerd op de game en nu horen we dat hij Josh Brolin in die rol wil zien.
De serie zal de verhaallijn van de game uit 2013 volgen. Tegelijk horen we ook dat het verhaal van het vervolg ook een optie voor de verfilming is, als aanvulling op het geheel. Hoewel er nog geen cast is, zijn er wel al twee makers. Regisseur Johan Renck en Craig Mazin zullen de serie maken voor HBO, nadat zij eerder voor het bijzonder sterke Chernobyl zorgden.

Lees ook: 'The Last of Us' vindt regisseur van 2019-hitserie van HBO

The Last of Us
Troy Baker ziet het al helemaal zitten dat Josh Brolin zijn personage speelt. “Ik denk dat Josh Brolin echt een topkeuze zou zijn. Maar ik weet niet of ik dan iets nieuws zou leren over Joel.”

Lees ook: Fanfavoriet Kaitlyn Dever wil dolgraag meedoen aan 'The Last of Us'

The Last of Us speelt zich af in een wereld vol zombies. Een jong meisje genaamd Ellie dat immuun blijkt te zijn, wordt door Joel naar onderzoekers gebracht om te kijken of zij aan de basis van een geneesmiddel kan liggen.

Bron: Collider

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Troy Baker, Josh Brolin

Populair nieuws