Nieuw op Netflix: twee gloednieuwe seizoenen van 'Queen of the South'

Nieuw op Netflix: 'Queen of the South' S3 & S4!

Er verschijnen op woensdag 1 juli 2020 maar liefst twee gloednieuwe seizoenen van 'Queen of the South'...

Geoffrey Ketels, 30 juni 2020 om 19:29

In eerste instantie moest er op 29 mei een nieuw seizoen verschijnen van de serie Queen of the South. Dat nieuwe seizoen verscheen echter niet waardoor het voor fans gissen was naar het vervolg. Nu is er goed nieuws, want morgen, woensdag 1 juli 2020 staan er twee gloednieuwe seizoenen op Netflix!
Queen of the South vertelt het verhaal van Teresa, een arm meisje dat ongelofelijk hard moet werken om voldoende geld te kunnen verdienen om te kunnen leven. Ze wordt verliefd op Güero, maar al snel wordt duidelijk dat hij een beruchte drugsdealer is. Deze liefde zet haar leven uiteraard volledig op zijn kop. Ze groeit dan ook langzaam maar zeker uit tot 's werelds grootste drugsbaron.

Met zekerheid een vijfde seizoen
Woensdag 1 juli 2020 verschijnen dus zowel het derde als het vierde seizoen van Queen of the South op Netflix. Daar blijft het echter niet bij. Nu al werd namelijk bekend gemaakt dat er ook met zekerheid nog een vijfde seizoen zal verschijnen. Wanneer dat precies op Netflix te zien moet zijn is momenteel nog niet bekend. Al zou een release op 1 januari 2021 tot de mogelijkheden behoren.

Kan je al niet wachten tot morgen om enkele beelden te zien van de nieuwe seizoenen van Queen of the South die zullen verschijnen? Bekijk dan zeker alvast even de onderstaande trailer!


Lees meer over: Queen of the South, serie, series, Netflix

Populair nieuws