Netflix kondigt tweede seizoen 'Into the Night' officieel aan

Tweede seizoen 'Into the Night' aangekondigd

Het stond eigenlijk al zo goed als vast, maar pas nu is er honderd procent zekerheid...

Geoffrey Ketels, 30 juni 2020 om 18:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eigenlijk stond het reeds zo goed als vast, maar pas nu is er absolute zekerheid. Netflix heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat er met zekerheid een tweede seizoen zal verschijnen van Into the Night!
Into the Night vertelt het verhaal van een zon die iedereen doodt die er aan wordt blootgesteld. In eerste instantie trachten een groep mensen aan het zonlicht te ontsnappen door de wereld rond te vliegen. Dit bleven ze doen tot ze aan het einde van het eerste seizoen een goede schuilplaats gevonden leken te hebben tegen het dodelijke zonlicht.

Enthousiaste reacties
Al snel werd duidelijk dat het einde van het eerste seizoen een veel te open karakter had om geen vervolg meer te kennen. Dat vermoeden wordt nu dus bevestigd. De maker en schrijver van de reeks, namelijk Jason George reageert in ieder geval bijzonder enthousiast:

"De positieve reacties die we van werkelijk overal ter wereld hebben gekregen op deze serie hebben ons bijzonder aangenaam verrast. Het is dan ook met alle plezier dat we vandaag officieel het tweede seizoen kunnen aankondigen. Het was echt geweldig om te zien hoe iedereen meeleefde met de passagiers en de bemanning van BE Airways-vlucht 21. We zijn bijzonder verheugd dat ze hun reis verder kunnen zetten."

Wanneer het tweede seizoen van Into the Night precies moet verschijnen is voorlopig nog niet bekend.

Lees meer over: Into the Night, serie, Netflix, Netflix original, series

Populair nieuws