Nieuw op Netflix: De Finse crimi 'Karppi' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'Karppi' seizoen 2

De serie werd eerder al vergeleken met andere toppers zoals 'The Bridge' en 'The Killing'...

Geoffrey Ketels, 2 juli 2020 om 13:11

Goed nieuws voor fans van de Finse serie Karppi! Het tweede seizoen van de reeks is vanaf vandaag, woensdag 1 juli te bekijken op Netflix!
Het was amper tien dagen geleden dat Netflix onthulde dat het tweede seizoen van Karppi (in het Engels Deadwind) op 1 juli zou verschijnen op de streamingdienst. In de serie volgen we onder meer Sofia Karppi, een alleenstaande moeder die in de Finse hoofdstad Helsinki woont en werkt als detective. In het eerste seizoen werd zij aangesteld om de moord te onderzoeken op een sociaal werkster.

Twee lijken
In het tweede seizoen van Karppi worden er plots twee lijken gevonden. De lijken worden aangetroffen in een tunnel die zich onder de Finse Golf bevindt en nog steeds in volle aanbouw is. Opvallend, één van de lichamen wordt gevonden aan de kant van de Finse hoofdstad Helsinki terwijl de andere wordt aangetroffen aan de kant van Tallinn, de hoofdstad van Estland. Niet alleen Karppi, maar ook haar partner Sakari Nurmi gaan samen op onderzoek uit en zullen proberen om deze bizarre misdaad op te lossen.

Het tweede seizoen van Karppi is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Wil je graag een voorsmaakje van het tweede seizoen? Dan kan je daarvoor even de onderstaande trailer bekijken!


Lees meer over: Karppi, serie, series, Netflix

Populair nieuws