search

Ons nieuws van donderdag 2 juli 2020

Netflix start met opnames van nieuw seizoen 'Drive to Survive'
Series / Nieuws

Netflix start met opnames van nieuw seizoen 'Drive to Survive'

Netflix start dit weekend met het filmen voor het nieuwe seizoen van 'Drive to Survive'...

Geoffrey Ketels
Het Coronavirus heeft er voor gezorgd dat de eerste, echte opnames voor het nieuwe seizoen van Drive to Survive moesten worden uitgesteld. Vanaf dit weekend kan er echter opnieuw gefilmd worden!

Tot dusver kon Netflix alleen nog maar beelden maken van coureurs tijdens de quarantaine. Daar komt nu dus verandering in. Dit weekend is een productieteam van Netflix in Oostenrijk terug te vinden. Daar zijn nog steeds strenge Coronamaatregelen van kracht die er onder meer voor zorgen dat teams in totaal slechts 80 personeelsleden mogen meenemen. De productiemedewerkers van Netflix moeten daar in inbegrepen zijn.

Lees ook: Max Verstappen boos om Netflix-serie 'Drive to Survive'

Beperkt aantal cameramensen
Netflix heeft naar aanleiding van bovenstaande bekend gemaakt dat er twee productiemensen deel uitmaken van het team van McLaren. Een derde cameraman zou het team van Red Bull hebben vervoegd. Deze productiemedewerkers worden gerekend tot de bubbels van die teams en moeten daar ook deel van blijven uitmaken.

Wanneer het nieuwe seizoen van Drive to Survive moet gaan verschijnen is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook: De Top 10 best bekeken series op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De laatste afleveringen van 'Las Chicas del Cable'!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De laatste afleveringen van 'Las Chicas del Cable'!

De laatste afleveringen zijn vanaf vrijdag 3 juli 2020 te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels
In februari van dit jaar verschenen reeds de eerste afleveringen van het laatste seizoen van Las Chicas del Cable. Vanaf morgen, vrijdag 3 juli 2020 zijn ook de laatste afleveringen op Netflix te bekijken.

Las Chicas del Cable speelt zich af in het Spanje van het jaar 1920 en vertelt het verhaal van dames die actief zijn bij een telefoonmaatschappij in de Spaanse hoofdstad Madrid. Het eerste seizoen dat bestond uit 8 afleveringen verscheen op 28 april 2017 en genoot meteen een meer dan aanzienlijke populariteit. Voor het vijfde seizoen werd er voor gekozen om ze in twee delen te splitsen. De laatste afleveringen zijn aldus te bekijken op Netflix vanaf morgen, vrijdag 3 juli 2020.

Enorme waardering
Spaanse series zijn door de jaren heen steeds geliefder geworden bij het internationale publiek en daar heeft Netflix zeker en vast aardig haar steentje aan bijgedragen. Dit blijkt ook uit de cijfers die Las Chicas del Cable ontvangt op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB. Daar kan de serie dan ook rekenen op een mooie waardering van 7,7/10.

Ben jij ook al benieuwd naar hoe deze serie nu precies zal aflopen? Ontdek dan de zwanenzang vanaf vrijdag 3 juli 2020 op Netflix. Wie alvast even een voorsmaakje wil krijgen van het laatste seizoen kan ook de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Over Water' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Over Water' seizoen 2

Het eerste seizoen verscheen nog maar net of ook het tweede seizoen dient zich al aan...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op vrijdag 5 juni verscheen het eerste seizoen van Over Water op Netflix. Meteen werd duidelijk dat ook het tweede seizoen niet lang op zich zou laten wachten. Ze verschijnt dan ook morgen, vrijdag 3 juli 2020 reeds op 's werelds populairste streamingdienst.

In Over Water volgen we John Beckers die vroeger een bekende en populaire TV-presentator was. In het eerste seizoen konden we al zien hoe hij begon te werken in de haven van Antwerpen. Al snel kwam hij echter in contact met enkele schimmige figuren uit de onderwereld waardoor hij terug van het juiste pad afraakte.

Spannend vervolg
In het tweede seizoen (opgelet, spoilers!) komt Beckers terug vrij uit de gevangenis waarna hij moet vaststellen dat Marjan hem verlaten heeft. Bovendien blijkt Ella zwanger te zijn en is Barry uit zijn coma ontwaakt. Er belooft dus weer heel wat te gebeuren in dit gloednieuwe seizoen!

Ben jij ook al benieuwd hoe het vervolg van Over Water verder gaat? Dan kan je dus het tweede seizoen bekijken vanaf morgen, vrijdag 3 juli 2020 op Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een goede indruk van wat je van het tweede seizoen kan verwachten!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emily Ratajkowski in tanga bikini op het strand
Series / Celebrity

Emily Ratajkowski in tanga bikini op het strand

Bekijk hier de foto van het model dat weer eens vrijwel alles heeft laten zien.

Emily Ratajkowski ging naar het strand. En daar maakte het 29-jarige supermodel een nieuwe foto die ze deelde met haar fans. Haar maar liefst 26,5 miljoen volgers op Instagram kregen te zien hoe ze naar het strand ging en daar helemaal onder het zand kwam te zitten.

Op de foto, die de site TMZ wist te plaatsen op zijn site, zien we dat Emily zich allerminst hoeft te schamen voor wat ze aan ons fans laat zien. En dat het publiek op het strand overduidelijk ook een fijn dagje gehad moet hebben.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski is geboren in Londen en opgegroeid in de Verenigde Staten. De feministe doet het al jaren goed in diverse media en heeft een goedlopende modellencarrière. Zo was ze onder meer te zien in video's als Blurred Lines van Robin Thicke en Love Somebody van Marron 5.

Verder liep ze vaak op de catwalk en doet ze het op dit moment goed als influencer.

Bekijk hier de foto op de site TMZ!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De razend spannende serie 'Warrior Nun'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De razend spannende serie 'Warrior Nun'

De serie begint wanneer de jonge Ava ontwaakt in een lijkenhuis...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een non die op demonen jaagt, het is eens wat anders moet Netflix gedacht hebben. Dat is dan ook precies wat je kan verwachten in het eerste seizoen van Warrior Nun dat vanaf vandaag, donderdag 2 juli 2020 te bekijken is op de streamingdienst!

Wanneer Ava (gespeeld door Alba Baptista) ontwaakt in een lijkenhuis wordt al snel duidelijk dat ze over superkrachten beschikt. Ze blijkt dan ook de uitverkoren aureool-drager te zijn van een geheime sekte die als belangrijkste taak heeft om op demonen te jagen. Extra bijzonder wordt het wanneer duidelijk wordt dat de sekte bestaat uit... nonnen! Eén van deze nonnen luistert naar de naam Shotgun Mary. Dat het niet bepaald de lieve nonnetjes zijn die wij allemaal kennen mag dan ook alvast duidelijk zijn.

Comics
De serie is gebaseerd op een personage welke afkomstig is uit de comic van Warrior Nun Areala. Het is Simon Barry die de serie heeft geproduceerd. Het eerste seizoen van deze reeks bestaat uit 10 afleveringen en is dus te bekijken op Netflix vanaf vandaag, donderdag 2 juli 2020.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat deze toch wel bijzondere serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Afscheid Carl 'The Walking Dead' viel wel heel zwaar
Series / Nieuws

Afscheid Carl 'The Walking Dead' viel wel heel zwaar

Het was een afscheid dat acteur Chandler Riggs heel erg zwaar gevallen was.

Acteur Chandler Riggs vond het "behoorlijk moeilijk" om The Walking Dead na acht seizoenen te verlaten. Al helemaal omdat het niet ging zoals hij "had verwacht".

Carl, het personage van Riggs, ging halverwege het achtste seizoen dood. De tiener nam afscheid van zijn ouders Rick en Michonne en nam daarna zijn eigen leven. Zo voorkwam Carl dat hij bezweek aan de besmetting door een Walker. Dat hij dood ging was bizar, omdat Carl het in de comics wist te overleven tot het einde.

Lees ook: 'The Walking Dead'-held Rick Grimes is een massamoordenaar

Grote herinneringen
"Toen ik vertrok, en zo voelt het nu nog steeds, maakte het voor een overgroot deel onderdeel uit van de herinneringen die ik in mijn leven heb," aldus de 21-jarige Riggs. "Dus het was een ongelofelijke ervaring, waarbij ik zo lang onderdeel mocht zijn van een familie als deze en waarin ik op kon groeien. Dat gebeurt normaal nooit."

Lees ook: 'The Walking Dead'-serie zorgde voor betere verhalen in de franchise

Riggs vertelde eerder dat showrunner Scott Gimple (die inmiddels de hele franchise leidt voor AMC) "niets gezegd had" over de geplande dood van Carl in het achtste seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Gotham' seizoen 5!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Gotham' seizoen 5!

Het vijfde seizoen is vanaf vandaag, woensdag 1 juli 2020 te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels
Netflix heeft vandaag, woensdag 1 juli 2020 het vijfde seizoen gelanceerd van de hitserie Gotham. Het vijfde seizoen telt 12 afleveringen.

Met de lancering van het vijfde seizoen van Gotham komt er natuurlijk ook een einde aan de reeks. Eerder werd namelijk bekend gemaakt dat het vijfde seizoen ook het laatste zal zijn. In het vijfde seizoen zullen we kunnen vaststellen hoe de straten van Gotham worden beheerst door criminelen. Het is aan Jim Gordon (gespeeld door Ben McKenzie) en Bruce Wayne (gespeeld door David Mazouz) om de straten "schoon te maken". Dat blijkt echter geen voor de hand liggende opdracht te zijn.

Gewaardeerde serie
De serie Gotham is in principe een afgeleide van de Batman-franchise. Geestelijke vader van de serie is Bruno Heller. Het is best mogelijk dat je deze naam al enkele keren eerder hebt opgevangen. Heller was dan ook eveneens verantwoordelijk voor andere topseries zoals Rome en The Mentalist.

Dat Gotham een gewaardeerde serie is blijkt onder meer uit de cijfers die ze krijgt op gespecialiseerde websites. Op IMDB staat de score momenteel dan ook op een mooie 7,8/10.

Wil je graag het vijfde seizoen bekijken van Gotham? Dan is dat dus vanaf vandaag mogelijk op Netflix. Wie alvast even een voorsmaakje wil kan de onderstaande trailer even bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De Finse crimi 'Karppi' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De Finse crimi 'Karppi' seizoen 2

De serie werd eerder al vergeleken met andere toppers zoals 'The Bridge' en 'The Killing'...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor fans van de Finse serie Karppi! Het tweede seizoen van de reeks is vanaf vandaag, woensdag 1 juli te bekijken op Netflix!

Het was amper tien dagen geleden dat Netflix onthulde dat het tweede seizoen van Karppi (in het Engels Deadwind) op 1 juli zou verschijnen op de streamingdienst. In de serie volgen we onder meer Sofia Karppi, een alleenstaande moeder die in de Finse hoofdstad Helsinki woont en werkt als detective. In het eerste seizoen werd zij aangesteld om de moord te onderzoeken op een sociaal werkster.

Twee lijken
In het tweede seizoen van Karppi worden er plots twee lijken gevonden. De lijken worden aangetroffen in een tunnel die zich onder de Finse Golf bevindt en nog steeds in volle aanbouw is. Opvallend, één van de lichamen wordt gevonden aan de kant van de Finse hoofdstad Helsinki terwijl de andere wordt aangetroffen aan de kant van Tallinn, de hoofdstad van Estland. Niet alleen Karppi, maar ook haar partner Sakari Nurmi gaan samen op onderzoek uit en zullen proberen om deze bizarre misdaad op te lossen.

Het tweede seizoen van Karppi is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Wil je graag een voorsmaakje van het tweede seizoen? Dan kan je daarvoor even de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'WandaVision' krijgt mogelijk meer afleveringen
Series / Nieuws

Marvel-serie 'WandaVision' krijgt mogelijk meer afleveringen

Niet zes, maar misschien wel negen nieuwe afleveringen voor de MCU-serie.

Mogelijk krijgt de serie WandaVision meer dan zes afleveringen. De serie wordt de tweede die op Disney+ komt te staan en onderdeel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe.

Eerder leek het erop dat de serie net als alle andere MCU-shows die voor Disney+ gemaakt worden, maximaal zes afleveringen zou krijgen. Maar nu lijkt het erop dat de serie er ten minste negen gaat krijgen.

Lees ook: 'WandaVision'-actrice zit vol lof

Negen afleveringen
Murphy's Multiverse kwam erachter dat een stuntman voor de serie zijn CV aangepast heeft. Daar staat nu ook op dat hij werkt aan aflevering 1.09 van WandaVision. Misschien is het een tikfoutje, maar het zou ook kunnen dat de serie daadwerkelijk meer afleveringen krijgt dan eerst gedacht werd.

Lees ook: Problemen voor Marvel-serie 'WandaVision' van Disney+

Marvel is natuurlijk erg flexibel als het aankomt op de series. We weten dat de series gemaakt worden alsof het films betreft. Zo vertelde Anthony Mackie al dat The Falcon and the Winter Soldier zes tot acht uur gaat duren. Dat is ook nog niet zeker, en dat zou ook kunnen gelden voor WandaVision.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Walter en Jesse terug in 'Better Call Saul'?
Series / Nieuws

Walter en Jesse terug in 'Better Call Saul'?

Er is werkelijk aan alles gedacht door de makers van de serie die afgeleide is van Breaking Bad.

Better Call Saul weet op bijzonder knappe manier personages uit Breaking Bad samen te brengen. Geen enkel moment voelt het geforceerd en zo konden we al onder meer Tuco Salamanca en zijn neven, chemicus Gale Boetticher, Lydia Rodarte-Quayle en zelfs Hank Schrader ontmoeten.

Fans hopen nog altijd dat in de laatste dertien afleveringen ook Walter White en Jesse Pinkman voorkomen. Producent en bedenker Peter Gould vertelde tijdens een interview met Collider, dat hier al aan gedacht is. "Op dit moment staan we op het punt om aflevering 4 af te ronden en hebben we al een idee voor alles waar je om gevraagd hebt."

Lees ook: 'Better Call Saul' seizoen 6: dit moet je weten

Walt en Jesse
"We weten waar dit heen gaat, hoe we dit laten eindigen en weten welke personages zoals Walt en Jesse wel of niet terugkeren. Maar je wil wel opletten dat er niet gaat veranderen. Het doel is dat het verhaal op zichzelf staat en logisch is en dus niet afhangt van referenties," aldus Gould.

Lees ook: 'Breaking Bad'-helden terug in 'Better Call Saul'?

Het zesde seizoen wordt heel belangrijk wat hem betreft. "Mensen zijn tegenwoordig erg streng als het aankomt op laatste seizoenen. In ons geval hebben we ruwweg 63 uur aan verhaal gemaakt, dus dat op een bevredigende manier afronden is best zwaar. Al helemaal als je meeweegt dat we Breaking Bad moeten meewegen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt heel wat topseries toe in juli
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegt heel wat topseries toe in juli

Bekijk hier het complete lijstje met al het nieuws dat naar Disney+ komt!

Wat films betreft is het een karig maandje op Disney+, maar juli belooft wat series betreft wel het een en ander. In dit overzicht zoals elke maand weer alle nieuwe series die de streamingdienst toevoegt.

Vrijdag 3 juli 2020
Animal ER: De medewerkers van de Gulf Coast Veterinary Specialists behandelen huisdieren en exotische dieren om weer helemaal gezond te worden.
Ice Road Rescue (4 seizoenen): Hoog in de koude bergen van Noorwegen redden dappere reddingswerkers mensen die gestrand zijn in levensgevaarlijke gebieden.
Soy Luna: Luna Valentine woont in Mexico en beleeft heel wat avonturen met al haar vriendinnen.


Vrijdag 10 juli 2020
Lizzy McGuire (2 seizoenen): Lizzie beleeft elke dag op school weer avonturen. Dat doet ze met haar beste vrienden Miranda en Gordo.


Vrijdag 17 juli 2020
Wild Chile: Deze mooie serie bekijkt het dierenleven in Chili.


Vrijdag 24 juli 2020
Rogue Trip: Deze reisgids neemt je mee naar plekken op de wereld waar je toeristen normaal nooit zal tegenkomen.


Penny on M.A.R.S. (2 seizoenen): Penny heeft een grote passie in het leven: zingen!
Wild Congo: bekijk de prachtige natuur in Congo!
Wild Japan: Snow Monkeys: Deze serie laat je de mooie natuur in Japan zien en focust zich op sneeuwapen.
Wild Sri Lanka: bekijk de mooie natuur in Sri Lanka!


Vrijdag 31 juli 2020
Big Cat Games: Een documentaireserie die kijkt welke van de grote katten nou eigenlijk de krachtigste is!
Cradle of the Gods: Een net gevonden 12.000 jaar oude tempel lijkt ons zomaar verder gebracht te hebben als mensheid.
Hunt for the Abonimable Snowman: Een team gaat op zoek naar de verschrikkelijke sneeuwman.
King Fishers: Een wedstrijd waarin vissers het tegen elkaar opnemen.
Sonny With A Chance: Deze serie volgt het talentvolle meisje Sonny dat naar L.A. verhuist om de hoofdrol in een serie te spelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' seizoen 2: Dit moet je weten
Series / Featured

'Star Trek: Picard' seizoen 2: Dit moet je weten

Vandaag vertellen we je alles wat je over het nieuwe seizoen van deze serie moet weten.

Star Trek: Picard dook diep in het verleden. Het eerste seizoen keek namelijk naar Captain Picard, nadat we hem al jaren niet gezien hadden. En dat was een succes, waarna er een tweede seizoen besteld werd.

Vandaag vertellen we je alles wat je moet weten over het tweede seizoen van de serie. Overigens is dat vermoedelijk niet het laatste; de verwachting is dat er ook nog een derde reeks komt. Sterker nog, men wil net zo lang doorgaan als acteur Patrick Stewart maar wil.

Lees ook: Meer Starfleet-actie in 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Wanneer te zien?
Het tweede seizoen werd behoorlijk vroeg besteld. Sterker nog, al aan het begin van het eerste seizoen wisten we dat er een tweede reeks zou komen. Die komt er waarschijnlijk eind dit jaar al, of mogelijk begin volgend jaar. Dat laatste lijkt steeds waarschijnlijker, bovenal door de coronacrisis.

Lees ook: Hier schrok Patrick Stewart van bij 'Star Trek: Picard'

Wie komen er terug?
Natuurlijk weten we al het een en ander over wie er te zien zullen zijn. We zetten de castleden op een rij:
Patrick Stewart als Jean-Luc Picard
Isa Briones als Soji Asha
Alison Pill als Agnes Jurati
Evan Evagora als Elnor
Ook weten we zeker dat actrice Whoophi Goldberg terugkeer als Guinan. Verder gaan we er van uit dat ook Jonathan Frakes te zien is als Will Riker en Marina Sirtis als Deanna Troi. En natuurlijk Jeri Ryan als Seven of Nine.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' neemt risico's met tweede reeks

Het plot
Het is nog niet duidelijk hoe de serie verder zal gaan. We kunnen er dankzij statements van onder meer maker Alex Kurtzman van uitgaan dat we meer leren over hoe Picard nu omgaat met het feit dat hij een ander lichaam heeft. Hij eindigde namelijk met het lichaam van een robot eind vorig seizoen.

Lees ook: Vertraging 'Star Trek: Picard' seizoen 2 is juist positief?

Verder zal er ook iets gedaan worden - denken wij - met Seven of Nine en de grote onthulling dat ze biseksueel bleek te zijn. Helaas is er verder weinig bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen