Nieuw op Netflix: 'Gotham' seizoen 5!

Nieuw op Netflix: 'Gotham' seizoen 5

Het vijfde seizoen is vanaf vandaag, woensdag 1 juli 2020 te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 2 juli 2020 13:12

Netflix heeft vandaag, woensdag 1 juli 2020 het vijfde seizoen gelanceerd van de hitserie Gotham. Het vijfde seizoen telt 12 afleveringen.
Met de lancering van het vijfde seizoen van Gotham komt er natuurlijk ook een einde aan de reeks. Eerder werd namelijk bekend gemaakt dat het vijfde seizoen ook het laatste zal zijn. In het vijfde seizoen zullen we kunnen vaststellen hoe de straten van Gotham worden beheerst door criminelen. Het is aan Jim Gordon (gespeeld door Ben McKenzie) en Bruce Wayne (gespeeld door David Mazouz) om de straten "schoon te maken". Dat blijkt echter geen voor de hand liggende opdracht te zijn.

Gewaardeerde serie
De serie Gotham is in principe een afgeleide van de Batman-franchise. Geestelijke vader van de serie is Bruno Heller. Het is best mogelijk dat je deze naam al enkele keren eerder hebt opgevangen. Heller was dan ook eveneens verantwoordelijk voor andere topseries zoals Rome en The Mentalist.

Dat Gotham een gewaardeerde serie is blijkt onder meer uit de cijfers die ze krijgt op gespecialiseerde websites. Op IMDB staat de score momenteel dan ook op een mooie 7,8/10.

Wil je graag het vijfde seizoen bekijken van Gotham? Dan is dat dus vanaf vandaag mogelijk op Netflix. Wie alvast even een voorsmaakje wil kan de onderstaande trailer even bekijken!


Lees meer over: Gotham, serie, series, Netflix, Batman

Informatie over de serie: Gotham

Populair nieuws