Nieuw op Netflix: De razend spannende serie 'Warrior Nun'

Nieuw op Netflix: De spannende serie 'Warrior Nun'

De serie begint wanneer de jonge Ava ontwaakt in een lijkenhuis...

Geoffrey Ketels, 2 juli 2020 om 14:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een non die op demonen jaagt, het is eens wat anders moet Netflix gedacht hebben. Dat is dan ook precies wat je kan verwachten in het eerste seizoen van Warrior Nun dat vanaf vandaag, donderdag 2 juli 2020 te bekijken is op de streamingdienst!
Wanneer Ava (gespeeld door Alba Baptista) ontwaakt in een lijkenhuis wordt al snel duidelijk dat ze over superkrachten beschikt. Ze blijkt dan ook de uitverkoren aureool-drager te zijn van een geheime sekte die als belangrijkste taak heeft om op demonen te jagen. Extra bijzonder wordt het wanneer duidelijk wordt dat de sekte bestaat uit... nonnen! Eén van deze nonnen luistert naar de naam Shotgun Mary. Dat het niet bepaald de lieve nonnetjes zijn die wij allemaal kennen mag dan ook alvast duidelijk zijn.

Comics
De serie is gebaseerd op een personage welke afkomstig is uit de comic van Warrior Nun Areala. Het is Simon Barry die de serie heeft geproduceerd. Het eerste seizoen van deze reeks bestaat uit 10 afleveringen en is dus te bekijken op Netflix vanaf vandaag, donderdag 2 juli 2020.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat deze toch wel bijzondere serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!


Lees meer over: Warrior Nun, serie, Netflix, series

Populair nieuws