Nieuw op Netflix: De laatste afleveringen van 'Las Chicas del Cable'!

Nieuw op Netflix: Het einde van 'Cable Girls'

De laatste afleveringen zijn vanaf vrijdag 3 juli 2020 te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 2 juli 2020 om 17:05

In februari van dit jaar verschenen reeds de eerste afleveringen van het laatste seizoen van Las Chicas del Cable. Vanaf morgen, vrijdag 3 juli 2020 zijn ook de laatste afleveringen op Netflix te bekijken.
Las Chicas del Cable speelt zich af in het Spanje van het jaar 1920 en vertelt het verhaal van dames die actief zijn bij een telefoonmaatschappij in de Spaanse hoofdstad Madrid. Het eerste seizoen dat bestond uit 8 afleveringen verscheen op 28 april 2017 en genoot meteen een meer dan aanzienlijke populariteit. Voor het vijfde seizoen werd er voor gekozen om ze in twee delen te splitsen. De laatste afleveringen zijn aldus te bekijken op Netflix vanaf morgen, vrijdag 3 juli 2020.

Enorme waardering
Spaanse series zijn door de jaren heen steeds geliefder geworden bij het internationale publiek en daar heeft Netflix zeker en vast aardig haar steentje aan bijgedragen. Dit blijkt ook uit de cijfers die Las Chicas del Cable ontvangt op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB. Daar kan de serie dan ook rekenen op een mooie waardering van 7,7/10.

Ben jij ook al benieuwd naar hoe deze serie nu precies zal aflopen? Ontdek dan de zwanenzang vanaf vrijdag 3 juli 2020 op Netflix. Wie alvast even een voorsmaakje wil krijgen van het laatste seizoen kan ook de onderstaande trailer bekijken!


Lees meer over: Las Chicas del Cable, Netflix, serie, series, Cable Girls

Populair nieuws