Nieuw op Netflix: 'Over Water' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'Over Water' seizoen 2

Het eerste seizoen verscheen nog maar net of ook het tweede seizoen dient zich al aan...

Geoffrey Ketels, 2 juli 2020 om 17:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Op vrijdag 5 juni verscheen het eerste seizoen van Over Water op Netflix. Meteen werd duidelijk dat ook het tweede seizoen niet lang op zich zou laten wachten. Ze verschijnt dan ook morgen, vrijdag 3 juli 2020 reeds op 's werelds populairste streamingdienst.
In Over Water volgen we John Beckers die vroeger een bekende en populaire TV-presentator was. In het eerste seizoen konden we al zien hoe hij begon te werken in de haven van Antwerpen. Al snel kwam hij echter in contact met enkele schimmige figuren uit de onderwereld waardoor hij terug van het juiste pad afraakte.

Spannend vervolg
In het tweede seizoen (opgelet, spoilers!) komt Beckers terug vrij uit de gevangenis waarna hij moet vaststellen dat Marjan hem verlaten heeft. Bovendien blijkt Ella zwanger te zijn en is Barry uit zijn coma ontwaakt. Er belooft dus weer heel wat te gebeuren in dit gloednieuwe seizoen!

Ben jij ook al benieuwd hoe het vervolg van Over Water verder gaat? Dan kan je dus het tweede seizoen bekijken vanaf morgen, vrijdag 3 juli 2020 op Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een goede indruk van wat je van het tweede seizoen kan verwachten!


Lees meer over: Over Water, serie, series, Netflix

Populair nieuws