Amazon Prime Video bracht ons heel wat topseries

Amazon Prime Video bracht ons heel wat topseries

Het was na meerdere matige weken eindelijk weer eens raak op APV.

Jim Pedd, 5 juli 2020 om 14:18

Nieuwe series op Amazon Prime Video zijn er weer een paar deze week. We zetten ze uiteraard weer voor je op een rij.
PRISON BREAK (5 seizoenen): Lincoln is in het begin van de serie ter dood veroordeeld voor een moord die hij niet gepleegd heeft. Michael, een geniaal bouwkundig ingenieur, besluit een plan te bedenken om zijn broer te helpen uit de gevangenis te ontsnappen.

MODERN FAMILY (9 seizoenen): Modern Family volgt Jay Pritchett, zijn tweede vrouw, zijn stiefzoon en het kleine kindje dat ze samen hebben. Daarnaast heeft Jay nog twee andere kinderen uit een eerder huwelijk, en hebben zij al een eigen gezin. Heel normaal is de familie van Jay niet, wat leidt tot hilarische situaties.

HOMELAND (7 seizoenen): Homeland volgt Carrie Mathison, CIA-agent, die nadat ze een ongeautoriseerde operatie in Irak uitvoerde, voorwaardelijk vrij is en een nieuwe baan binnen de CIA heeft. Ze werkt nu voor de anti-terorrisme eenheid, en wordt door iemand gewaarschuwd dat een Amerikaanse krijgsgevangene mogelijk als dubbelspion werkt voor al-Qaeda. Haar meerderen willen het onderzoek waarschijnlijk niet toestaan en dus besluit Carrie samen met haar mentor Saul Berenson op eigen houtje uit te zoeken wat de werkelijke toedracht achter de terugkeer van de krijgsgevangene is.

GLEE (6 seizoenen): Will Schuester herstelt de Glee Club van de middelbare school waar hij werkt in zijn oude glorie. Zelf was hij jaren lid van de club, in een tijd dat deze in heel de Verenigde Staten succesvol was. Audities op school leiden al snel tot een zeer gevarieerd team van verschillende getalenteerde zangers.

DEXTER (8 seizoenen): Dexter Morgan is een analist voor het Miami Metro Police Department. Hij onderzoekt de bloedspetters op plaats delicten, om de moorden te kunnen reconstrueren. Maar daarnaast leidt hij in het diepste geheim een leven als seriemoordenaar. Hij vermoordt enkel de mensen die het verdienen: criminelen die aan de handen van justitie ontsnapt zijn.

AMERICAN HORROR STORY (5 seizoenen): Elk seizoen van American Horror Story draait om andere personages, op andere locaties. Het eerste seizoen van American Horror Story heeft als thema ‘ontrouw’, en draait om een gezin dat verhuist naar een spookhuis. Het tweede seizoen, met als thema ‘geestelijke gezondheid’, speelt zich af in een gekkenhuis, en het derde seizoen gaat om ‘onderdrukking van minderheden’, en draait zodoende om plek waar heksen wonen.

HANNA (2 seizoenen):Hanna volgt een buitengewoon meisje dat opgegroeid is in het bos. Ze probeert een CIA-agent die haar achtervolgt en de waarheid over haar wil achterhalen te ontwijken.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws