'The Mandalorian'-ster Gina Carano boos op Instagram na verwijderen naaktfoto

'The Mandalorian'-ster Gina Carano boos op Insta

Heel blij is ze niet met het feit dat haar mooie foto offline gehaald werd.

Door redactie, 5 juli 2020 om 13:17

Actrice Gina Carano is behoorlijk boos op Instagram. Ze plaatste een naaktfoto van zichzelf op het sociale medium en die werd offline gehaald. Dat schrijft ze op Twitter, waar ze laat weten echt niet blij te zijn met het nieuws.
Carano is een pittige dame die mee doet in de MMA. Daar is ze een van de gezichten van geworden de laatste jaren. In 2008 werd ze daardoor zelfs een van de meest invloedrijke vrouwen van de Verenigde Staten genoemd. Niet slecht voor een worstelaar.

Gina Carano
De actrice heeft ondertussen ook een flinke carrière op televisie en in films. Zo was ze onder meer te zien in de actiefilm Haywire, maar ook in Fast & Furious 6 en Deadpool. Maar wat series betreft, kennen we haar natuurlijk echt van haar werk in The Mandalorian, waarin ze een van de premiejagers speelde.

Dat de foto verwijderd werd was al behoorlijk controversieel. Echt veel liet de dame namelijk niet zien; het was een vrij stijlvolle naaktfoto. Het verwijderen is dus niet het meest handige van het superbrave Instagram.Lees meer over: Gina Carano

Populair nieuws