Nieuwe Netflix-serie 'Voices of Fire' in samenwerking met Pharrell Williams aangekondigd

Netflix-serie 'Voices of Fire' aangekondigd

Voor de nieuwe docuserie slaan Netflix en niemand minder dan Pharrell Williams de handen in elkaar...

Geoffrey Ketels, 6 juli 2020 om 12:37

Volgens Variety is Netflix een overeenkomst aangegaan met niemand minder dan Pharrell Williams. Williams zou in opdracht van de streamingdienst een gospeldocumentaire gaan maken.
De documentaireserie van Williams kreeg de naam Voices of Fire en zal de oom van de muzikant volgen terwijl hij probeert om een nieuw gospelkoor op te richten. Niet alleen de nonkel van Williams, bisschop Ezekiel Williams zal in de reeks te zien zijn. Dit geldt uiteraard ook voor Pharrell Williams zelf. De serie zal zich voor het merendeel afspelen in Virginia Beach en ook dat is leuk voor de fans van Williams. Het is namelijk hier dat de populaire muzikant is opgegroeid.

Onbekend aantal afleveringen
Veel details over deze gloednieuwe docuserie van Netflix zijn er momenteel nog niet bekend gemaakt. Wel weten we dat ze ergens in de loop van dit jaar zal verschijnen. Hoeveel afleveringen ze precies zal gaan tellen is evenwel nog niet bekend.

Voies of Fire zou overigens niet het enige project zijn waar Williams aan werkt voor Netflix. Zo zou hij eveneens bezig zijn met een serie rond 'Juneteenth'. Dit is de dag waarop mensen in de Verenigde Staten stilstaan bij het einde van de slavernij. De slavernij in de Verenigde Staten kwam officieel ten einde op 19 juni 1865. Ondanks sterke geruchten over een dergelijk project zijn deze door Netflix tot dusver nog niet bevestigd.

Lees meer over: Pharrell Williams, serie, docuserie, series, Netflix

Populair nieuws