Nieuw op Netflix: De serie 'Stateless' met een geweldige cast!

Nieuw op Netflix: 'Stateless' met Cate Blanchett

Er wordt veel verwacht van deze gloednieuwe serie die is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Cornelia Rau...

Geoffrey Ketels, 6 juli 2020 om 13:38

Woensdag 8 juli 2020 verschijnt op Netflix de Australische serie Stateless. De reeks kan alvast rekenen op een geweldige cast.
In Stateless volgen we verschillende verhaallijnen. Enerzijds is er deze van een stewardess die alles in het werk stelt om uit een cult te ontspannen terwijl er anderzijds de verhaallijn is van een Afghaanse vluchteling en deze van een jonge vader en een democraat. Al deze verhaallijnen ontmoeten elkaar in een detentiecentrum voor immigranten welke is gelegen in de Australische outback.

Waargebeurd verhaal
In grote lijnen is de serie gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Cornelia Rau. Zij was een Australische staatsburger die gedurende lange tijd onterecht werd vastgehouden in een detentiecentrum. Actrice Cate Blanchett is ongetwijfeld één van de meest in het oog springende namen wanneer we de cast van de serie gaan bekijken. Sterker nog, de actrice heeft niet alleen een rol in de reeks, daarnaast was ze samen met Tony Ayres en Elise McCredie ook betrokken bij de productie van Stateless.

Toen de serie op 1 maart 2020 werd uitgezonden op de zender ABC kon ze, niet in het minst omwille van de indrukwekkende cast, meteen op heel wat belangstelling rekenen. Ook behoorlijk wat Netflix-abonnees kijken uit naar het verschijnen van de reeks. Daarvoor is het dus wel nog enkele dagen wachten, meer bepaald tot komende woensdag 8 juli!


Lees meer over: Stateless, serie, series, Cate Blanchett, Netflix

Populair nieuws