search

Ons nieuws van maandag 6 juli 2020

'Good Girls' seizoen 3 verschijnt binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

'Good Girls' seizoen 3 verschijnt binnenkort op Netflix

Ook het vierde seizoen is inmiddels aangekondigd en moet volgend jaar verschijnen...

Geoffrey Ketels
Het is niet lang meer wachten op het derde seizoen van Good Girls. Het nieuwe seizoen staat er later deze maand reeds aan te komen.

In Good Girls volgen we het doen en laten van drie moeders die in de voorsteden van het Amerikaanse Michigan wonen. De moeders hebben het financieel niet altijd even makkelijk. Op een bepaald ogenblik hebben ze het gehad met hun financieel onzekere leven waarna ze er voor kiezen om een supermarkt te overvallen... echter doen ze uiteindelijk meer dan wat ze op voorhand hadden afgesproken.

26 juli
Het derde seizoen van de succesvolle serie Good Girls zal verschijnen op Netflix op 26 juli 2020. In eerste instantie werd er door NBC in de zomer van 2019 bekend gemaakt dat er drie extra afleveringen zouden verschijnen voor het derde seizoen, maar uiteindelijk klokte ze toch af op slechts 11 stuks. Het tweede seizoen van de reeks had er nog 13.

Kan jij ook al niet meer wachten tot 26 juli en zou je dan ook graag nu al een voorsmaakje willen krijgen van het derde seizoen van Good Girls? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jeffrey Dean Morgan mogelijk in 'The Boys' seizoen 3!
Series / Nieuws

Jeffrey Dean Morgan mogelijk in 'The Boys' seizoen 3!

De acteur wilde eigenlijk wel graag in de serie spelen en krijgt mogelijk zijn zin.

Eric Kripke vertelt dat Jeffrey Dean Morgan zich mogelijk bij het derde seizoen van Amazon-serie The Boys voegt. Dat vertelt hij tijdens een interview met de site Collider.

Het tweede seizoen van de serie gaat op 4 september van start op Amazon Prime Video. Dan krijgen we eerst drie afleveringen te zien, gevolgd door wekelijks nieuwe toevoegingen. Vorig jaar liet Jeffrey Dean Morgan nog weten mogelijk naar die serie te willen komen en er een rol in te willen spelen. En dat blijkt te kunnen.

Lees ook: 'The Boys' onthult nazistische superheldin

Derde seizoen
"Er is absoluut over gedacht," vertelde Kripke over de vraag van Morgan. "Er is een rol waar we het al over gehad hebben. Maar je weet dat hij in The Walking Dead zit en een ander thuis heeft. Mar we hebben het er al over gehad. Deze week zitten we al volop met elkaar te appen om te kijken hoe we hem in de serie kunnen krijgen."

Lees ook: Releasedatum 'The Boys' seizoen 2 wordt later deze week bekend gemaakt

Het is nog even afwachten, maar het is dus gewoon mogelijk dat de acteur zijn zin krijgt straks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De series deze week nieuw op Videoland
Series / Streaming-diensten

De series deze week nieuw op Videoland

Check hier het overzicht met het nieuwe materiaal dat Videoland deze week toevoegde.

Videoland had bepaald geen topweek. Waar er heel wat nieuws werd toegevoegd aan onder meer Netflix en Amazon Prime Video, was dat bij deze streamingdienst eigenlijk niet echt het geval. Er kwamen een paar nieuwe afleveringen online te staan en hieronder bieden we je een selectie daarvan.

KNIGHT SQUAD (2 seizoenen): In het koninkrijk Astoria ligt een magische school voor ridders in opleiding. Twee van de leerlingen, Arc en Ciara, ontdekken dat zij een geheim delen. Ze verbergen hun ware identiteit om toegelaten te worden op de ridderschool. Ondanks hun verschillende karakters zet het tweetal alles op alles om hun geheim te bewaren en om hun droom om ridder te worden na te jagen.

SPONGEBOB SQUAREPANTS (seizoen 11): SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN (4 seizoenen): Nicky, Ricky, Dicky en Dawn zijn een vierling met maar twee overeenkomsten: hun verjaardag en hun ouders. Dit dynamische kwartet knokt en bekvecht doorlopend met elkaar, maar als puntje bij paaltje komt vormen ze een geweldig team samen.


Nieuwe afleveringen
Deze nieuwe afleveringen verschenen op Videoland.

PLEZIER EN PASSIE (S14E01): Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken van het land worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. Enthousiaste Nederlanders worden gevolgd die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen.

INSIDE THE AMBULANCE (S05E01): De West Midlands Ambulance is de op een na grootste ambulancedienst van Groot-Brittannië. We volgen zowel de medewerkers van de hectische meldkamer als de ambulancediensten op straat.

DE BACHELORETTE (S01E08): Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden?

BRITAIN'S GOT TALENT (S13E05): Juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams gaan op zoek naar de grootste talenten van Groot-Brittannië. Voor de meest spectaculaire acts kunnen de juryleden de Golden Buzzer inzetten, waarmee hun eigen favoriet direct naar de halve finale gaat.

BBQ BATTLE (S01E02): We gaan terug naar de essentie van de BBQ: lekker eten en quality time met vrienden en familie! In elke aflevering gaan Jeremy Vermolen en Niels Runderkamp de BBQ-strijd met elkaar aan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Toekomst Netflix-hit 'Mindhunter' onzeker
Series / Nieuws

Toekomst Netflix-hit 'Mindhunter' onzeker

Komt er nog wel een derde seizoen of blijft het helaas bij twee fantastische reeksen?

Het is nog altijd niet zeker of Netflix een derde seizoen laat maken van Mindhunter. Ondertussen zijn we wel aanbeland bij het stadium dat dit onwaarschijnlijk is geworden.

De dramaserie volgt de oorsprong van het onderzoek van de FBI naar seriemoordenaars en hun gedrag. Er waren tot nu toe pas twee seizoenen te zien, maar beiden waren uiterst goed ontvangen. Helaas is niets meer gezegd over een derde seizoen. En dat terwijl het tweede dik een jaar geleden verscheen.

Lees ook: Netflix-serie 'Mindhunter' dieper in de problemen

Zeer onwaarschijnlijk
Helaas zette Netflix de serie in januari voorlopig in de ijskast. En nu zegt een van de cinematografen, Erik Messerschmidt, tegen Collider, dat hij wel meer wil maken, maar dat dit simpelweg zeer onwaarschijnlijk is.

Lees ook: 'Mindhunter' seizoen 3 kan nog héél lang op zich laten wachten

"Wie weet? Het zou een eer zijn om terug te keren. Ik hou ervan om met David [Fincher] te werken, en ik hou van de cast en crew. Dit was absoluut een buitengewone tijd in mijn leven. Ik heb de bijzondere kans gehad om hieraan mee te mogen werken en om eraan bij te dragen. Maar ja, ik weet het niet. Ik weet niet wat ermee aan de hand is."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series verschenen de afgelopen week nieuw op Netflix
Series / Nieuws

Deze series verschenen de afgelopen week nieuw op Netflix

Netflix voegde deze week weer een behoorlijke hoeveelheid nieuwe content toe aan haar streamingdienst...

Geoffrey Ketels
Ook de voorbije week lanceerde Netflix weer heel wat nieuwe series en seizoenen. Wij zetten ze in dit nieuwsbericht graag even voor je op een rijtje!

1.) Unsolved Mysteries (seizoen 1)
Op 1 juli 2020 verscheen een nieuw seizoen op streamingdienst Netflix van de eerder reeds uitgezonden serie Unsolved Mysteries. Het nieuwe seizoen telt 6 gloednieuwe afleveringen waarin er wordt getracht om onopgeloste zaken alsnog te kunnen oplossen. Dit uiteraard deels met de hulp van de kijkers. Eén van de nieuwe zaken is deze van Patrice Endres. Toen de vrouw plots uit haar kapsalon verdween was ze 38 jaar. De vrouw werd nooit meer teruggevonden en liet op die manier haar tienerzoon Pristal alleen achter.



2.) Warrior Nun (seizoen 1)
Op donderdag 2 juli 2020 verscheen op Netflix de gloednieuwe, spannende serie Warrior Nun. In de reeks volgen we onder meer Ava welke wakker wordt in een lijkenhuis. Dan komt ze er achter dat ze over speciale krachten beschikt en daardoor de uitverkoren aureool-drager is van een geheime sekte. Samen met een aantal nonnen gaat ze de strijd aan met allerhande demonen.



3.) Cable Girls (seizoen 5B)
Eerder dit jaar, meer bepaald in februari verschenen de eerste afleveringen van het laatste seizoen van de Spaanse serie Las Chicas del Cable. Vanaf vrijdag 3 juli zijn ook de laatste afleveringen op streamingdienst Netflix te bekijken. Met deze laatste afleveringen komt er een einde aan alweer een succesvolle Spaanse serie die door Netflix de wereld werd ingestuurd.

4.) Over Water (seizoen 2)
Het eerste seizoen van Over Water verscheen eigenlijk nog maar net of het tweede staat ook al op Netflix. Het tweede seizoen van deze serie is te bekijken op Netflix vanaf vrijdag 3 juli 2020. Ook in het tweede seizoen volgen we terug het doen en laten van John Beckers, maar ook andere personages zoals bijvoorbeeld Ella en Barry zijn terug van de partij!



5.) Gotham (seizoen 5)
In België was het vijfde seizoen van Gotham blijkbaar reeds enige tijd op Netflix te bekijken, maar voor Nederlandse kijkers was het wachten tot woensdag 1 juli. Ook zij kunnen nu dus de 12 afleveringen van het vijfde seizoen bekijken op 's werelds populairste streamingdienst.



Buiten de bovenstaande series zijn deze week ook nog de volgende toegevoegd aan het aanbod van Netflix:

- Chico Bon Bon (seizoen 2)
- Say I Do (seizoen 1)
- Mystic Pop-Up Bar (seizoen 1)
- JU-ON: Origins (seizoen 1)
- The Baby-Sitters Club (seizoen 1)
- Southern Survival (seizoen 1)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire game 'Metal Gear Solid' wordt mogelijk een serie
Series / Nieuws

Populaire game 'Metal Gear Solid' wordt mogelijk een serie

Regisseur Jordan Vogt-Roberts werkt ondertussen ook nog aan de filmversie van de game-franchise.

Regisseur Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island, The Kings of Summer) sprak onlangs nog over de uitdagingen waarmee hij te kampen heeft om Metal Gear Solid naar het witte doek te brengen. Tijdens een interview op Twitch TV liet de regisseur nu weten dat hij nu niet alleen aan een film, maar ook een animatieserie denkt.

Vogt-Roberts zei er het volgende over:

"Ik probeer een animatieserie te maken waarin we David Hayter (de stem van Solid Snake) en de rest van de originele stemmencast terugbrengen. Die serie wil ik tegelijkertijd met de Metal Gear-film maken."

Hayter heeft de stem van Solid Snake ruim 10 jaar geleden voor het laatst ingesproken in Metal Gear Solid: Peace Walker. In Metal Gear Solid 4: The Phantom Pain werd hij vervangen door Kiefer Sutherland.

Nog steeds hoop op filmversie
Hoe de animatieserie van Metal Gear Solid gelinkt zal worden aan de Metal Gear-film is nog onduidelijk, maar Vogt-Roberts moet sowieso eerst het groene licht krijgen voor de film. Hij heeft de hoop echter nog niet opgegeven:

"Ik werk al zes jaar aan die film en vecht er elke dag voor om de game op de juiste manier naar film te vertalen. Dit is mijn kindje. Ik werk er keihard aan en wil er een punk-rock film van maken die eer betoont aan alles wat Hideo Kojima liet zien in de games.

Het is moeilijk om een film gemaakt te krijgen in Hollywood. Zeker als het gaat om een complex project als Metal Gear. Daarom doe ik er alles aan om de film te kunnen maken voor een budget waarmee ik alle bizarre shit waar Metal Gear om bekend staat in de film te verwerken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Langverwachte 'Halo'-serie is extreem ingewikkeld om te maken
Series / Nieuws

Langverwachte 'Halo'-serie is extreem ingewikkeld om te maken

Dit doe je echt niet zomaar en het maken van Halo is dan ook heel moeilijk.

Er wordt al jaren aan een Halo-serie gewerkt. Gemakkelijk is dat niet, zo laat de baas van Halo-transmedia weten; Kiki Wolfkill vertelt dat het echt een grote uitdaging is.

Wolfkill moet alle media waar Halo naartoe komt in de gaten houden en voor goede begeleiding en onderlinge afstemming zorgen. Om er een serie van te maken, is een "hersenbrekende uitdaging."

Lees ook: Hij komt er echt! Opnames 'Halo' van start

Ander medium
Wolfkill aan het woord: "Hoe neem je iets en vertaal je dat niet een-op-een naar een ander medium? Maar hoe kijken we naar wat deze ervaring zou kunnen betekenen voor mensen? Voor mij is de vraag vooral belangrijk hoe mensen zich na het spelen van de games voelen, of na het lezen van een van de boeken."

Lees ook: Foto 'Halo' geeft eerste blik op Master Chief

Die vraag "ligt wat mij betreft in de kern van wat het universum is en wat het betreden van het universum zou moeten betekenen." Showtime werkt aan de serie, waarvoor recent de camera's gingen rollen, die vervolgens vanwege het coronavirus weer stil kwamen te liggen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De serie 'Stateless' met een geweldige cast!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De serie 'Stateless' met een geweldige cast!

Er wordt veel verwacht van deze gloednieuwe serie die is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Cornelia Rau...

Geoffrey Ketels
Woensdag 8 juli 2020 verschijnt op Netflix de Australische serie Stateless. De reeks kan alvast rekenen op een geweldige cast.

In Stateless volgen we verschillende verhaallijnen. Enerzijds is er deze van een stewardess die alles in het werk stelt om uit een cult te ontspannen terwijl er anderzijds de verhaallijn is van een Afghaanse vluchteling en deze van een jonge vader en een democraat. Al deze verhaallijnen ontmoeten elkaar in een detentiecentrum voor immigranten welke is gelegen in de Australische outback.

Waargebeurd verhaal
In grote lijnen is de serie gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Cornelia Rau. Zij was een Australische staatsburger die gedurende lange tijd onterecht werd vastgehouden in een detentiecentrum. Actrice Cate Blanchett is ongetwijfeld één van de meest in het oog springende namen wanneer we de cast van de serie gaan bekijken. Sterker nog, de actrice heeft niet alleen een rol in de reeks, daarnaast was ze samen met Tony Ayres en Elise McCredie ook betrokken bij de productie van Stateless.

Toen de serie op 1 maart 2020 werd uitgezonden op de zender ABC kon ze, niet in het minst omwille van de indrukwekkende cast, meteen op heel wat belangstelling rekenen. Ook behoorlijk wat Netflix-abonnees kijken uit naar het verschijnen van de reeks. Daarvoor is het dus wel nog enkele dagen wachten, meer bepaald tot komende woensdag 8 juli!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-serie 'Voices of Fire' in samenwerking met Pharrell Williams aangekondigd
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie 'Voices of Fire' in samenwerking met Pharrell Williams aangekondigd

Voor de nieuwe docuserie slaan Netflix en niemand minder dan Pharrell Williams de handen in elkaar...

Geoffrey Ketels
Volgens Variety is Netflix een overeenkomst aangegaan met niemand minder dan Pharrell Williams. Williams zou in opdracht van de streamingdienst een gospeldocumentaire gaan maken.

De documentaireserie van Williams kreeg de naam Voices of Fire en zal de oom van de muzikant volgen terwijl hij probeert om een nieuw gospelkoor op te richten. Niet alleen de nonkel van Williams, bisschop Ezekiel Williams zal in de reeks te zien zijn. Dit geldt uiteraard ook voor Pharrell Williams zelf. De serie zal zich voor het merendeel afspelen in Virginia Beach en ook dat is leuk voor de fans van Williams. Het is namelijk hier dat de populaire muzikant is opgegroeid.

Onbekend aantal afleveringen
Veel details over deze gloednieuwe docuserie van Netflix zijn er momenteel nog niet bekend gemaakt. Wel weten we dat ze ergens in de loop van dit jaar zal verschijnen. Hoeveel afleveringen ze precies zal gaan tellen is evenwel nog niet bekend.

Voies of Fire zou overigens niet het enige project zijn waar Williams aan werkt voor Netflix. Zo zou hij eveneens bezig zijn met een serie rond 'Juneteenth'. Dit is de dag waarop mensen in de Verenigde Staten stilstaan bij het einde van de slavernij. De slavernij in de Verenigde Staten kwam officieel ten einde op 19 juni 1865. Ondanks sterke geruchten over een dergelijk project zijn deze door Netflix tot dusver nog niet bevestigd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkende dood in 'Agents of SHIELD'
Series / Nieuws

Schokkende dood in 'Agents of SHIELD'

Dit hadden we dan weer niet nog eens verwacht te moeten zien in de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het einde van Agents of SHIELD komt er echt heel rap aan. De aflevering van gisteren zette de toon voor de laatste paar afleveringen die nog te zien zijn. De bende verliest een van zijn leden. Lees alleen verder als je de serie al gezien hebt of niet bang bent voor spoilers.

Helaas ging SHIELD-held Phil Coulson wederom dood. Hij is in de serie al meermaals doodgegaan en werd begin dit seizoen nog opnieuw tot leven gewekt. Hij bleek nu een LMD te zijn die het team door de geschiedenis van de Aarde moest leiden. Zijn nieuwe robotvorm heeft nu een andere form.

Lees ook: 'Agents of SHIELD' verandert de tijdlijn van Marvel

Helaas dood
Coulson nam het op tegen de Chronicom Seer Sibyl en kwam erachter dat het tijdreizende ras de Aarde wilde veroveren. Die zouden ze verdiend hebben omdat ze zo kort leven en bang zijn voor de dood. Maar Coulson was het daar niet mee eens en blies zichzelf daarom op. En natuurlijk alle Chronicoms in de buurt.

Lees ook: Marvel-acteur ontkent rol in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Zijn vrienden zullen hem natuurlijk vast weer tot leven wekken, maar we gaan nog zien hoe.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.