Netflix hitserie 'Dead To Me' krijgt een seizoen 3! (maar dat is ook gelijk de laatste..)

Netflix kondigt derde seizoen 'Dead To Me' aan

Met het derde seizoen komt een einde aan deze veelgeprezen serie...

Geoffrey Ketels, 8 juli 2020 om 11:35

Netflix heeft bekend gemaakt dat de serie Dead To Me met onder meer Christina Applegate en Linda Cardellini een derde seizoen krijgt! Dat derde seizoen is jammer genoeg wel het laatste.
De serie Dead To Me vertelt het verhaal van Jen en Judy en hun vriendschap nadat de man van Jen om het leven is gekomen in een auto-ongeval. De serie debuteerde in 2019 en kon meteen rekenen op positieve reacties. Bovendien leverde de reeks Applegate ook een Emmy-nominatie op voor Beste Actrice. De maker van de serie, Liz Feldman ontving bovendien op haar beurt een Writers Guild Award voor beste aflevering van een komedieserie.

Derde en laatste seizoen
Dat er nog een derde seizoen komt is natuurlijk geweldig nieuws voor de fans. In een reactie op de bekendmaking van het derde en laatste seizoen van de serie liet Feldman alvast het volgende optekenen:

"Van het begin tot aan het einde zal Dead To Me precies de serie zijn die ik wilde maken. Het was dan ook echt een ongelofelijk geschenk om zo'n leuk project te kunnen maken. Ik ben voor altijd mijn dank verschuldigd aan mijn partners in crime. Zowel Christina als Linda zijn echte vrienden voor het leven geworden. Ik wil bovendien ook graag onze zeer getalenteerde schrijvers bedanken evenals de rest van de cast en crew. Ik ben ook Netflix erg dankbaar voor de ondersteuning die ze aan de serie hebben gegeven en dat reeds vanaf de eerste dag."

Wanneer het derde seizoen van Dead To Me precies zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Dead To Me, serie, Netflix, series

Populair nieuws