Deze series verschenen deze week op Netflix

Deze series verschenen deze week op Netflix

De voorbije week was relatief rustig op de populaire streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 11 juli 2020 om 17:38

Ben je benieuwd welke nieuwe series en seizoenen er de voorbije week op Netflix zijn verschenen? Je ontdekt ze hier op deze pagina!
1.) Stateless (seizoen 1)
Op woensdag 8 juli 2020 verscheen op Netflix het eerste seizoen van de serie Stateless. Het is actrice Cate Blanchett die aan de basis ligt van deze serie. Zij bedacht ze namelijk om het strenge immigratiebeleid van Australië aan te kaarten. De serie zou los gebaseerd zijn op het waargebeurde verhaal van Cornelia Rau. Zij woonde jarenlang in Australië, maar werd tijdens haar verblijf in het land maar liefst één jaar lang opgesloten in een detentiekamp. Dit omdat ze door de overheid van het land werd bestempeld als een ongewenste vreemdeling.


2.) The Protector (seizoen 4)
Deze week zagen we ook het vierde seizoen van de serie The Protector verschijnen op Netflix. Dit vierde seizoen verscheen op donderdag 9 juli. Er wordt verwacht dat het vierde seizoen ook het laatste zal zijn, maar zekerheid bestaat er daar nog niet over. In The Protector maakt de kijker kennis met winkelier Hakan Demir die op een zeker ogenblik ontdekt dat hij behoort tot een oude orde van mensen die de stad Istanboel moeten beschermen tegen een leger van onsterfelijke schurken.


Heel veel nieuwe series of seizoenen hebben we deze week niet op Netflix zien verschijnen. Enkele andere titels die verschenen (waaronder heel wat animatieseries) of nieuwe seizoenen van bestaande titels die nog werden toegevoegd zijn de volgende:

- Japan Sinks: 2020 (seizoen 1)
- Hello Ninja (seizoen 3)
- O Crush Perfeito (seizoen 1)

Lees meer over: Stateless, serie, series, Netflix, The Protector

Populair nieuws