Zo kan 'The Walking Dead' door na de comics

Zo kan 'The Walking Dead' door na de comics

Ook nu de comics bijna ingehaald zijn, is er nog genoeg materiaal om mee te werken.

Jim Pedd, 13 juli 2020 om 09:16

Op een gegeven moment haalt The Walking Dead de comics bij. Als het zover is, weet maker Robert Kirkman wel zeker dat de serie nog een tijdje door kan.
Kirkman maakte jarenlang de comics rond The Walking Dead. Die draaiden natuurlijk echt om Rick Grimes en zodra Rick dood ging, was het verhaal van de comics ook zo’n beetje voorbij. Vooral nu de serie ook langzaam richting de Commonwealth beweegt, een grote nieuwe gemeenschap, nadert die ook het einde van de comics. Maar dat hoeft niet het einde te zijn.

Lees ook: Afscheid Carl 'The Walking Dead' viel wel heel zwaar

Laatste comics
In de laatste comic, een nummer met 72 pagina’s, werd een flinke tijdsprong gemaakt. Die liet zien waar de wereld zich al die jaren na het einde van de beschaving zoals wij die kennen, terecht was gekomen. En in de tussentijd waren er nog heel wat vragen onbeantwoord volgens Kirkman.

Lees ook: 'The Walking Dead'-acteur was bang voor bedreigingen

“Het laatste nummer draait bijvoorbeeld om een meeting rond treinsporen en een vereniging van de kolonies in het oosten en het westen. Daar zit echt nog wel iets, denk ik,” begon Kirkman. “Het lijkt mij mooi om meer te vertellen over een oude Eugene, over Judge Michonne en andere dingen waar de comics echt verder mee hadden kunnen gaan.”

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Robert Kirkman, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws