'The Blacklist' seizoen 8: Dit moet je weten

'The Blacklist' seizoen 8: Dit moet je weten

De serie keert vermoedelijk volgend jaar weer terug op televisiezender NBC.

Jim Pedd, 14-07-2020 10:27

The Blacklist is een serie die vol twists zit. De serie kreeg officieel een achtste seizoen van NBC en daar weten we gelukkig dankzij een hele reeks interviews met cast en crew al het een en ander.
Het nieuwe seizoen zal volgens Sony Pictures Television-baas Chris Parnell "opwindende en knappe verhalen" vertellen. De boel brengt bovendien "ongelofelijke creativiteit" met zich mee. "Wacht maar tot je ziet wat het achtste seizoen brengt." Nou, daar kunnen we je nu over vertellen.

Lees ook: 'The Blacklist'-trailer laat ingenieuze finale zien

Wanneer te zien?
Het is nog niet duidelijk wanneer het achtste seizoen van The Blacklist te zien zal zijn. Het zesde seizoen was in januari te zien. De serie was verder viermaal in september en tweemaal in oktober te zien. Een goede gok lijkt te zijn dat het achtste seizoen in september van start zal gaan.

Lees ook: 'The Blacklist' vindt geniale oplossing voor seizoensfinale

Tegelijk zal het coronavirus natuurlijk ook op deze productie een grote impact hebben. Vertraging lijkt waarschijnlijk, met name omdat er nog veel opgenomen moet worden voor het achtste seizoen.

Waar gaat het over
Het zevende seizoen werd na 19 afleveringen afgerond op 15 mei. Het nieuwe seizoen zal waarschijnlijk nog meer vertellen over de echte identiteit van Red. Het zesde seizoen begon al met teasers daarover en het zevende seizoen zette dat voort.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van de misdaadserie 'The Blacklist'!

Verder gaan we meer leren over de band tussen Red en Liz. Die zal verder uitgediept worden. Ook gaan we meer zien van Dembe, de goede vriend van Red die terugkeerde naar de serie en weer een grote rol heeft.

Wie zijn er te zien?
NBC brengt natuurlijk de hoofdpersonen terug voor het achtste seizoen.
James Sader is Raymond 'Red' Reddington
Megan Boone is Liz Keen
Diego Klattenhoff is Donald Ressler
Harry Lennix is Harold Cooper
En waarschijnlijk is straks ook Hisham Tawfiq weer te zien als Dembe Zuma. We verwachten ook meer oude bekenden terug dit nieuwe seizoen!

Lees meer over: The Blacklist, NBC, Dit moet je weten

Informatie over de serie: The Blacklist

Populair nieuws