search

Ons nieuws van dinsdag 14 juli 2020

Videoland pakt uit met nieuwe abonnementen en voegt reclame toe
Series / Streaming-diensten

Videoland pakt uit met nieuwe abonnementen en voegt reclame toe

Het wordt onder meer mogelijk om te kiezen voor een goedkoper abonnement, maar dan wel met reclame...

Geoffrey Ketels
Streamingdienst Videoland gooit haar abonnementsvormen op de schop. Er zullen dan ook drie verschillende modellen verschijnen, namelijk de Basis, Plus en Premium abonnementen.

Het nieuwe basisabonnement van Videoland zal het mogelijk maken om slechts op één scherm tegelijk van het aanbod van de streamingdienst te kunnen genieten. Dit goedkoopste abonnement dat 4,99 euro per maand kost is bovendien voorzien van reclame.

Het Plus-abonnement zal 7,99 euro kosten per maand en maakt het mogelijk om (zonder reclame) op twee schermen te kijken. Voor het Premium-abonnement betaal je een kostprijs van 9,99 euro per maand. Uiteraard kijk je ook dan reclamevrij en dat op tot maximaal vier verschillende schermen tegelijkertijd.

Aanbod blijft hetzelfde
Door uit te pakken met de nieuwe abonnementsvormen wil Videoland er voor zorgen dat nieuwe klanten over een grotere keuze beschikken. Zo kunnen ze wellicht precies die keuze maken die het best bij hen past. Het aanbod dat de streamingdienst beschikbaar stelt is wel voor alle abonnementsvormen hetzelfde. De verschillende nieuwe abonnementen van de streamingdienst zullen in de komende tijd worden uitgerold.

Ben je reeds abonnee? Dan verandert er (voorlopig) niets. Dit betekent dat bestaande abonnees kunnen blijven rekenen op hun vertrouwde abonnement van 8,99 euro per maand. Daarbij heeft men ook de beschikking over alle functies van het Premium-abonnement.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wordt vijfde seizoen van 'La Casa de Papel' ook het laatste?
Series / Nieuws

Wordt vijfde seizoen van 'La Casa de Papel' ook het laatste?

Dat er een vijfde seizoen komt van de serie staat vast, maar wordt dat ook meteen het laatste?

Geoffrey Ketels
Goed en slecht nieuws voor fans van de Netflix-serie La Casa de Papel. Inmiddels is duidelijk dat er echt een vijfde seizoen komt, maar dat vijfde seizoen wordt wellicht het laatste.

Scriptschrijver ílex Pina had eerder reeds aangegeven dat er een vijfde seizoen zou verschijnen van La Casa de Papel, maar toch bestonden er nog enkele twijfels over. Die twijfels heeft Pina nu zelf weggenomen door op zijn Instagram een foto te plaatsen met het onderschrift; "Ik ben La Casa de Papel 5 aan het schrijven". De serie is de populairste niet-Engelstalige reeks die tot dusver op Netflix is verschenen.

Laatste seizoen?
Eerdere geruchten wezen niet alleen in de richting van een vijfde, maar ook nog van een zesde seizoen. De hoop op nog een extra seizoen wordt fans nu echter deels ontnomen door één van de sterren van de cast, namelijk Itziar Ituño.

De actrice plaatste op Instagram een video waarin ze zich liet ontglippen dat er wellicht geen zesde seizoen meer zal verschijnen. De video is hier op Instagram te bekijken.

Tot slot is er ook nog de vraag wanneer het vijfde seizoen van La Casa de Papel nu precies zal verschijnen. Hierover is nog niets bekend. Wel lijkt het vast te staan dat dit seizoen ten vroegste aan het einde van 2021 kan verschijnen. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben om het vijfde (en laatste?) seizoen van deze Spaanse hit-serie te kunnen bekijken.

Lees ook: 'La Casa de Papel' seizoen 5: Dit moet je weten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actierijke Amazon-serie 'Hanna' krijgt derde seizoen!
Series / Nieuws

Actierijke Amazon-serie 'Hanna' krijgt derde seizoen!

De serie is gebaseerd op de gelijknamige actiefilm van Joe Wright.

De actierijke dramaserie [i]Hanna krijgt een derde seizoen. Amazon Studios liet vandaag weten een nieuwe reeks afleveringen van de serie, die is gebaseerd op de gelijknamige film van Joe Wright uit 2011, te hebben besteld.[/i]

Lees ook: Een zeer vaardige jonge huurmoordenaar in trailer 'Hanna' seizoen 2

Het tweede seizoen werd nog geen twee weken geleden beschikbaar gesteld door Amazon en lijkt goed te hebben gescoord, gezien de snelle aankondiging van een derde seizoen. De hoofrol wordt in de serie gespeeld door Esmé Creed-Miles, die een jonge huurmoordenaar speelt die wordt gezocht door een sinistere overheidseenheid.

Meer jonge huurmoordenaars
In het tweede seizoen kwam Hanna erachter dat ze niet de enige jongedame is met buitengewone vaardigheden. Als ze bevriend raakt met Clara (Yasmin Monet Prince), die verblijft in de faciliteit The Meadows, riskeert ze haar vrijheid om Clara te redden. Hanna krijgt daarbij hulp van CIA-agent Marissa Wiegler (Mireille Enos), haar voormalige vijand.

Lees ook: Eerste teaser 'Hanna'!

David Farr zal terugkeren als scenarist en uitvoerend producent van het nieuwe seizoen. Tom Coan zal op zijn beurt produceren voor NBCUniversal International Studios, een divisie van Universal Studio Group. Andere producenten zijn Marty Adelstein, Becky Clements en Scott Nemes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sean Bean (Game of Thrones) in eerste teaser 'Snowpiercer' S2
Series / Nieuws

Sean Bean (Game of Thrones) in eerste teaser 'Snowpiercer' S2

Weet de oudgediende uit o.a. Game of Thrones en The Lord of the Rings het ditmaal te overleven?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu het eerste seizoen van Netflix-serie Snowpiercer ten einde is gekomen, is het tijd om vooruit te blikken op het tweede seizoen. In de laatste aflevering zagen we hoe de reizigers van de titulaire trein verrast werden door een andere(!) trein.

Lees ook: Nieuwe Netflix scifi-serie 'Snowpiercer' krijgt 5 of 6 seizoenen!

De grootste verrassing was echter wie er aan boord van die trein zat. In de wereld van de tv-serie wordt Snowpiercer wordt het personage Mr. Wilford dood geacht, maar in de finale wordt onthuld dat hij nog wel degelijk leeft in de vorm van Sean Bean! In de film van Bong Joon-ho werd Wilford nog gespeeld door Ed Harris.

Dat is snel!
Het duurde erg lang voordat we het eerste seizoen van Snowpiercer te zien gekregen, maar het vervolgseizoen komt er des te sneller. Het is dan ook vrij uniek te noemen dat we direct na de laatste aflevering van een eerste seizoen al beelden zien van het tweede seizoen!

Je kunt de teaser van Snowpiercer seizoen 2 hieronder bekijken!

Lees ook: Netflix Scifi-serie 'Snowpiercer' zeer succesvol van start!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ kondigt 'Star Wars: The Bad Batch' aan!
Series / Nieuws

Disney+ kondigt 'Star Wars: The Bad Batch' aan!

Volgend jaar verschijnt op Disney+ de nieuwe Star Wars animatieserie Star Wars: The Bad Batch!

Op Disney+ is er pas net een punt gezet achter Star Wars: The Clone Wars gezet en nu is er een complet nieuwe animatieserie aangekondigd!

De nieuwe serie volgt de experimentele klonen van de Bad Batch die werden geïntroduceerd in The Clone Wars. Deze klonen moeten hun weg vinden in een snel veranderend universum. Leden van de Bad Batch vormen een groep unieke 'squad clones' die genetisch verschillen van hun soortgenoten uit de Clone Army.

Ze hebben allemaal unieke en uitzonderlijke vaardigheden. In de periode na de Clone War zullen ze spannende missies uitvoeren terwijl ze hun best moeten doen om te overleven in het universum.


Dave Filoni als producent
Dave Filoni is opnieuw de producent van deze animatieserie. Dat was hij ook bij The Clone Wars en de live action-serie The Mandalorian uit 2019. Brad Rau is hoofdregisseur en hoofdschrijver bij Star Wars: The Clone Wars. Een exacte verschijningsdatum is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Blacklist' seizoen 8: Dit moet je weten
Series / Featured

'The Blacklist' seizoen 8: Dit moet je weten

De serie keert vermoedelijk volgend jaar weer terug op televisiezender NBC.

The Blacklist is een serie die vol twists zit. De serie kreeg officieel een achtste seizoen van NBC en daar weten we gelukkig dankzij een hele reeks interviews met cast en crew al het een en ander.

Het nieuwe seizoen zal volgens Sony Pictures Television-baas Chris Parnell "opwindende en knappe verhalen" vertellen. De boel brengt bovendien "ongelofelijke creativiteit" met zich mee. "Wacht maar tot je ziet wat het achtste seizoen brengt." Nou, daar kunnen we je nu over vertellen.

Lees ook: 'The Blacklist'-trailer laat ingenieuze finale zien

Wanneer te zien?
Het is nog niet duidelijk wanneer het achtste seizoen van The Blacklist te zien zal zijn. Het zesde seizoen was in januari te zien. De serie was verder viermaal in september en tweemaal in oktober te zien. Een goede gok lijkt te zijn dat het achtste seizoen in september van start zal gaan.

Lees ook: 'The Blacklist' vindt geniale oplossing voor seizoensfinale

Tegelijk zal het coronavirus natuurlijk ook op deze productie een grote impact hebben. Vertraging lijkt waarschijnlijk, met name omdat er nog veel opgenomen moet worden voor het achtste seizoen.

Waar gaat het over
Het zevende seizoen werd na 19 afleveringen afgerond op 15 mei. Het nieuwe seizoen zal waarschijnlijk nog meer vertellen over de echte identiteit van Red. Het zesde seizoen begon al met teasers daarover en het zevende seizoen zette dat voort.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van de misdaadserie 'The Blacklist'!

Verder gaan we meer leren over de band tussen Red en Liz. Die zal verder uitgediept worden. Ook gaan we meer zien van Dembe, de goede vriend van Red die terugkeerde naar de serie en weer een grote rol heeft.

Wie zijn er te zien?
NBC brengt natuurlijk de hoofdpersonen terug voor het achtste seizoen.
James Sader is Raymond 'Red' Reddington
Megan Boone is Liz Keen
Diego Klattenhoff is Donald Ressler
Harry Lennix is Harold Cooper
En waarschijnlijk is straks ook Hisham Tawfiq weer te zien als Dembe Zuma. We verwachten ook meer oude bekenden terug dit nieuwe seizoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' geeft prachtige muziekvideo vrij
Series / Video/clip/featurette

'The Mandalorian' geeft prachtige muziekvideo vrij

Lucasfilm en Disney+ brachten ons een topserie en geven nu een muziekvideo vrij.

De laatste aflevering van de serie Disney Gallery: The Mandalorian ging achter de scènes en liet zien hoe de muziek van de serie gemaakt werd. Nu heeft Lucasfilm de muziekvideo met componist Ludwig Göransson daarin in zijn geheel vrijgegeven.

"Ik las het scenario heel vroeg toen de serie nog in de maak was en sprak erover met Jon Favreau over wat we proberen te doen," aldus Göransson over het maken van het themalied. "Hij liet mij wat artwork zien en wat foto's. Dat inspireerde mij heel erg en ik sloot mezelf gewoon een maand op in de studio met allerlei instrumenten. Ik nam mezelf gewoon op en het voelde als meditatie."

Lees ook: Star Wars serie 'The Mandalorian' vindt nog een regisseur

De muziekvideo
De muziekvideo is in zijn geheel vrijgegeven op de Twitter-account van de serie The Mandalorian. Die kan je onderaan dit bericht bekijken.

Lees ook: 'The Mandalorian' heeft een opvallende cameo die we gemist hadden

The Mandalorian krijgt een tweede seizoen en dat zal als het goed is in de loop van oktober te zien zijn. De opnames waren namelijk al afgerond en daarmee kon men op tijd klaar zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer' eindigt bevredigend voor de fans
Series / Nieuws

'Lucifer' eindigt bevredigend voor de fans

De finale van het zesde seizoen en dus van de hele serie wordt geweldig.

De finale van Lucifer wordt echt fantastisch. Dat vertelt een van de showrunners van de serie, Joe Henderson, in een interview. Hijzelf en de andere producent, Ildy Modrovich, hebben al gepland wat het zesde seizoen zal brengen.

Het zesde seizoen eindigt niet met een cliffhanger. De serie eindigt juist met "een liefdesbrief" aan de serie. "We hebben een boel cliffhangers gehad, maar dat gaat nu anders zijn. Nu krijgen we een einde." Dat einde moet precies worden wat fans graag willen zien.

Lees ook: 'Lucifer' brengt deze held terug voor seizoen 6

Houden van de serie
"Wij houden van de serie. We houden ervan om eraan te werken. We houden ervan om ernaar te kijken, wat vreemd is en misschien wat arrogant, maar we houden gewoon van de serie. We houden van de acteurs en houden ervan wanneer ze ons verrassen en we houden ervan om te zien hoe wat dialoog beter is. We houden er zoveel van," aldus Henderson.

Lees ook: Netflix toont speciale aflevering 'Lucifer'

Lucifer krijgt nog twee seizoenen, dan is het voorbij.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videoland voegde tal van series toe
Series / Streaming-diensten

Videoland voegde tal van series toe

Weer een heel nieuw overzicht met tal van nieuwe series die zijn toegevoegd aan Videoland.

Videoland voegde ook deze week weer nieuwe series toe. Het gaat om een flink aantal nieuwe titels en die zetten we vandaag voor je op een rij.

Laten we beginnen met nieuwe afleveringen, gevolgd door nieuwe series.


Videoland Viewing Party: De Bachelorette (S01E08): Voor wie niet genoeg kan krijgen van het romantische datingprogramma De Bachelorette! Monica Geuze of Rijk Hofman ontvangt iedere week een andere bekende fan in de Viewing Party. Samen bekijken ze de aflevering en bespreken ze de hoogte- en dieptepunten, natuurlijk voorzien van hun ongezouten mening. Ook doen ze voorspellingen over het vervolg van het seizoen aan de hand van het bord.

Het Beste van Got Talent Worldwide (S04E06): De meest spectaculaire 'Got Talent'-audities van over de hele wereld komen voorbij. De grootste dansgroepen en de beste goochelaars, de schattigste kinderacts en de verrassendste senioren, de leukste comedians en de allerbeste zangers: iedereen probeert de jury te overtuigen dat zij beschikken over het grootste talent.

De Deurwaarders (S04E06): Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.

Het Beste van Eigen Huis & Tuin (S01E06): De leukste, grappigste en mooiste momenten van het afgelopen seizoen.

Goede Tijden, Zomer Tijden (S01E06): Presentatrice Froukje de Both ontvangt elke week een van de 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-acteurs van de huidige cast én een oudgediende. Samen bespreken ze memorabele scenes van de afgelopen 30 jaar en geven spoilers over het nieuwe seizoen. Verder komt ook het dagelijks leven van de acteurs aan bod.

Plezier en Passie (S14E03): Een bezoek aan de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland waar het heerlijk ontspannen en genieten is. We volgen enthousiaste Nederlanders die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen.

BBQ Battle (S01E04): We gaan terug naar de essentie van de BBQ: lekker eten en quality time met vrienden en familie! In elke aflevering gaan Jeremy Vermolen en Niels Runderkamp de BBQ-strijd met elkaar aan.


En de series
En dan zijn er nog volledige seizoenen van series die online zijn gezet.

Rusty Rivets (2 seizoenen): In Nick Jr.'s Rusty Rivets volgen we de avonturen van Rusty en Ruby en hun zelfgemaakte vriendjes, de Barrels. Ze verzamelen en recyclen allerlei oude onderdelen en maken er technische hoogstandjes van. Hiermee weten ze noodsituaties op te lossen en soms zelfs de wereld te redden.

Mega Manufacturing (1 seizoen): We nemen een kijkje achter de schermen bij de grootste en meest geavanceerde fabrieken ter wereld. Elke aflevering staat een ander speciaal en uniek product centraal en volgen we het productieproces van begin tot eind.

Butterbean's Café (1 seizoen): In Nick Jr.'s Butterbeans Café gaan de handen uit de mouwen met Butterbean en haar feeënvriendjes! In het café serveren zij magische verhalen vol vriendschap en samenwerking.

Blaze en de Monsterwielen (4 seizoenen): In Nick Jr.'s Blaze en de Monsterwielen volgen we beste vrienden Blaze en zijn bestuurder, AJ. Ze komen aan in Axle Stad waar Crusher de race om het wereldkampioenschap wil winnen met valsspelen. Blaze en AJ doen er alles aan om Crusher tegen te houden en te verslaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' ging met dit moment te ver
Series / Nieuws

'The Walking Dead' ging met dit moment te ver

Michael Cudlitz vindt een zekere scène uit de serie echt veel te ver gaan.

Acteur Michael Cudlitz is van mening dat AMC met een specifieke aflevering van The Walking Dead te ver is gegaan. Het gaat om de aflevering waarin Negan zowel Glenn als zijn personage Abraham Ford doodknuppelt met zijn knuppel Lucille.

"Dat ging voor mij persoonlijk een brug te ver. Ik vond het net iets te veel van het goede. We hadden allebei nog wat langer kunnen leven," vertelde Cudlitz tijdens de Talk Dead To Me podcast.

Lees ook: Afscheid Carl 'The Walking Dead' viel wel heel zwaar

Heel erg geraakt
Het publiek was natuurlijk heel erg geraakt door de gruwelijke moord. Bovendien kreeg de Amerikaanse Federal Communications Commission diverse klachten over de aflevering. Die heet The Day Will Come When You Won't Be en heeft heel wat gruwelijke momenten. Er werd onder meer geklaagd dat het "martelporno" was en dat het "verder ging dan bruut, verder dan ziek en verder dan kwaadaardig."

Lees ook: 'The Walking Dead'-acteur was bang voor bedreigingen

"Ze zeiden, 'Oh jezus, dit waren de meest gruwelijke en bruut in beeld gebrachte moorden. En dan realiseer je je dat er heel wat andere momenten in de serie waren waarin personages op een gruwelijke manier tot hun einde kwamen." Een daarvan is volgens Cudlitz de dood van Noah, die opgegeten wordt in het vijfde seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.