search
Is dit de volgende live-action 'Star Wars'-serie?
Series / Nieuws

Is dit de volgende live-action 'Star Wars'-serie?

Een serie rond Han Solo voor Disney+ of is dat gerucht niet helemaal waar?

Het verhaal gaat al langer rond dat Disney nadenkt over een nieuwe serie gebaseerd op de film Solo: A Star Wars Story. Die film zelf flopte, maar er wordt nog altijd hard gedacht over een opvolging.

Daar riep het einde van de serie namelijk behoorlijk toe op, dankzij een grote cliffhanger na de credits. Er wordt al langer over gesproken dat er gekeken wordt naar een spin-off in de vorm van een serie. Die moet dan naar Disney+ komen en nu horen we het verhaal via Jordan Maison van Cinelinx.

Solo: A Star Wars Story
het verhaal gaat dat er gekeken wordt om een nieuwe serie te maken waarin Han Solo een rol zou krijgen. Met hem natuurlijk ook andere personages uit de film. Maar zeker is dat nog niet. En als die er komt, dan zal de serie misschien onderop de stapel komen.

Er wordt namelijk naar heel wat verschillende series gekeken in de franchise. Recent kondigde men nog Star Wars: The Bad Batch aan. Maar ook komen er een tweede seizoen rond The Mandalorian en een serie rond Obi-Wan Kenobi en eentje nog rond Cassian Andor.

Kortom: er is heel veel materiaal in de maak.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen