search

Ons nieuws van zondag 19 juli 2020

Emily Ratajkowski laat haar billen zien
Series / Celebrity

Emily Ratajkowski laat haar billen zien

Emily Ratajkowski plaatste ditmaal een sexy foto van zichzelf in een mooie groene weide.

Emily Ratajkowski weet heel goed hoe ze haar fans vast moet houden op haar Instagram. Deze week plaatste ze weer een foto van zichzelf op het strand, eerder eentje waarop we heel prominent haar billen kunnen zien in een weide. Op het beeld verbergt ze natuurlijk helemaal niets.

Ratajkowski staat erom bekend dat ze heel wat beelden van zichzelf in bikini of zelfs haar evakostuum plaatst op sociale media. Vandaag was het dus een uitdagend beeld in de weide waar we haar samen met haar hond zien staan. Het groen valt op, maar de billen van de dame natuurlijk nog veel meer.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski is een Amerikaans fotomodel en actrice. Ze groeide op in de Verenigde Staten en haar vader is een Poolse schilder en haar moeder een Engelse professor en schrijfster. Door hun twee beroepen reisde ze veel en op 14-jarige leeftijd werd ze al als model gescout.

Bekijk op Instagram de bikini-foto van Emily Ratajkowski.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Monty Python's Flying Circus' eindelijk op Blu-ray!
Series / Blu-ray Review

'Monty Python's Flying Circus' eindelijk op Blu-ray!

Dit satirisch sketchprogramma verscheen van 1969 tot en met 1974 en is nu verkrijgbaar in de beste kwaliteit.

Cast: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin, e.a. | Jaar: 1969 - 1974| Tv-release: BBC

De Britse komediegroep Monty Python is nog steeds bijzonder geliefd. Het startte allemaal met de tv-serie Monty Python's Flying Circus die is 1969 begon op de BBC. De zes leden van de groep, met wijlen Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, wijlen Terry Jones en Michael Palin maakten tot en met 1974 vier seizoenen met 45 afleveringen.

Sony Pictures zette deze vier seizoenen onlangs op acht Blu-ray schijven met een complete serie-uitgave. Hieronder een blik op de uitgave, met als eerste de trailer en de synopsis.



In de 45 afleveringen zien we "something completely different". Verscheidene sketches van Monty Python zijn legendarisch geworden en bekend gebleven onder eigen titels: de Dead Parrot-sketch met de man die een dode papegaai op de toonbank slaat, the Ministry of Silly Walks, The Lumberjack Song door een groep transseksuele houthakkers, nudge nudge.



Serie: Monty Python's Flying Circus | Afleveringen: 45, in totaal 1333 minuten | Aantal discs 8 x Blu-Ray | Release: juni 2020 | Beeld: 1080p HD 16 x 9 (1.33 : 1) | Geluid: Engels Dolby Digital 2.0 | Ondertitels: Nederlands | EAN: 5430000728843 | Met dank aan: Sony Pictures Home Ent.

Deze Blu-ray uitgave van Monty Python's Flying Circus bevat per seizoen twee Blu-ray discs, vastgeklikt in standaard Blu-ray keepcases. Om de vier cases zit een kartonnen insteekhoes en er is een afleveringengids van acht pagina's meegeleverd. Handig als je op zoek bent naar een specifieke sketch. Er is ook drie uur aan extra's toegevoegd op de discs.

Beeld en geluid
We hebben te maken met een serie die tussen 1969 en 1974 verscheen en daarmee is deze zowaar een halve eeuw oud. Met dat in het achterhoofd dan mag gezegd worden dat het beeld er voortreffelijk uitziet. Er is gekozen om de originele beeldverhouding van 1.33 : 1 te behouden en veel van het beeld en geluid gerestaureerd.

Zo wordt duidelijk dat er veel ruis en vuiltjes (al zeker niet allemaal) zijn weggewerkt en kleur is toegevoegd, zeker bij de geanimeerde afleveringen. Op deze wijze blijft er een uitstekend beeld achter en dit is ook hoe de makers het ooit hebben bedoeld. Het geluid blijft stereo (Dolby Digital 2.0) en doet verder prima zijn werk.

Bonusmateriaal
Er is per disc extra beeldmateriaal terug te vinden. Deze bestaan vooral uit verlengde afleveringen, verwijderde scènes en interviews. Ook zijn er een paar alternatieve beelden. In enkele van de featurettes wordt er gekeken naar hoe bepaalde afleveringen zijn gerestaureerd.

Al met al vormen deze extra's een waardige toevoeging voor de echte fans van Monty Python's Flying Circus. Ben je zo'n fan, dan is dit een uitgave om in huis te halen en op je gemak te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvels 'Hawkeye' vindt zijn regisseurs!
Series / Nieuws

Marvels 'Hawkeye' vindt zijn regisseurs!

Deze Marvel-serie wordt nog steeds verbonden aan actrice Hailee Steinfeld die de rol zou moeten spelen van Kate Bishop.

Het is nog even afwachten wanneer de reeds in productie zijnde series The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki gaan verschijnen, aangezien deze hoogstwaarschijnlijk verplaatst worden door de opnamestops. Marvel gaat echter gewoon verder met de plannen. Nu zijn regisseurs bekend voor Hawkeye.

De serie rond en met het titelpersonage Clinton Francis "Clint" Barton a.k.a. Hawkeye a.k.a. Ronin van acteur Jeremy Renner laat ons zien hoe Barton zijn opvolger Kate Bishop traint, mogelijk gespeeld door Hailee Steinfeld.

Eerste regisseurs bekend
The Hollywood Reporter meldt nu dat Marvel Studios het duo Bert & Bertie, a.k.a. Amber Finlayson and Katie Ellwood, en Rhys Thomas bereid heeft gevonden om Hawkeye te regisseren. Vermoedelijk regisseren Bert & Bertie de eerste helft en Thomas de tweede helft van de zesdelige serie.

Lees ook: Marvels 'Hawkeye': Dit moet je weten

Jonathan Igla (Mad Men, Pitch) werd eerder aangesteld als schrijver en showrunner en de opnames moeten eind 2020 startten. Mocht dit lukken dan kunnen we Hawkeye waarschijnlijk richting het einde van 2021 op Disney+ verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO onthult trailer topserie 'Perry Mason'
Series / Nieuws

HBO onthult trailer topserie 'Perry Mason'

In deze nieuwe serie van HBO speelt Matthew Rhys de titelrol als Perry Mason.

Overmorgen verschijnt de nieuwe aflevering voor de HBO serie Perry Mason, gebaseerd op het personage van bedenker Erle Stanley Gardner. De miniserie startte verleden maand en heeft Matthew Rhys (The Americans) in de titelrol.

De serie is ontwikkeld en geschreven door Rolin Jones (Weeds, Boardwalk Empire) en Ron Fitzgerald (Weeds, Friday Night Lights) en mede geproduceerd door Robert Downey Jr. die oorspronkelijk de titelrol zou spelen.

Nieuwe trailer
HBO heeft voor de laatste vier delen van de achtdelige miniserie een nieuwe trailer onthuld. Vijf afleveringen zijn geregisseerd door Tim Van Patten, die eerder onder meer afleveringen van Boardwalk Empire en The Sopranos regisseerde.

De andere drie waren in handen van Deniz Gamze Ergüven, bekend van de film Mustang uit 2015.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde drie nieuwe topseries toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde drie nieuwe topseries toe

Het zijn bepaald geen slechte nieuwe series die toegevoegd zijn aan de streamingdienst.

Het was geen drukke week op Amazon Prime Video. Maar de streamingdienst blijft wel inzetten op de tactiek om vooral grote titels toe te voegen. Zo dus ook deze week.

Nieuw zijn deze week een drietal series en in totaal elf seizoenen van die series. Het gaat daarbij om deze shows:
Sons of Anarchy (7 seizoenen): In het eerste seizoen begint de reis van Jax met twee ontdekkingen: zijn zoon wordt te vroeg geboren uit Wendy Case, zijn ex-vrouw die aan crack verslaafd is, en de ontdekking van een levensveranderend document geschreven door zijn vader die 14 jaar eerder gestorven is. Drea De Matteo speelt Wendy, wier gedrag volgens Gemma niet 'moederlijk' is. Maggie Siff speelt Tara Knowles, Jax' vriendin
The Head (1 seizoen): Een selecte groep wetenschappers uit verschillende landen is verantwoordelijk voor het operationeel houden van de basis tijdens de lange poolnachten. Maar midden in de winter stopt de communicatie van het station plotseling met de buitenwereld.
Absentia (3 seizoenen): Deze serie draait om een FBI-agent die spoorloos verdwijnt als ze een seriemoordenaar opjaagt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Suits' seizoen 8A
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Suits' seizoen 8A

De eerste tien afleveringen van het achtste seizoen van 'Suits' zijn vanaf nu te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels
Fans van de serie Suits hebben er even op moeten wachten, maar het eerste deel van het achtste seizoen is vanaf vandaag op de streamingdienst te bekijken.

Het achtste seizoen van de serie Suits bestaat uit in totaal 16 afleveringen. Net als het voorgaande seizoen zal ze echter in twee delen op de streamingdienst Netflix verschijnen. De eerste 10 afleveringen zijn vanaf vandaag reeds te bekijken, maar de overige 6 volgen pas later.

Lees ook: Dit was de zeer opvallende bijnaam van Meghan Markle in 'Suits'

Afscheid
Het zevende seizoen van Suits betekende ook het afscheid van twee belangrijke hoofdrolspelers. Zowel Patrick J. Adams als Meghan Markle verlieten de reeks. Van Patrick J. Adams is bekend dat hij terug zijn opwachting zal maken in het negende seizoen. Om voor de hand liggende redenen geldt dat niet voor Meghan Markle.

Ben jij een fan van de serie Suits en heb je al veel te lang moeten wachten op nieuwe afleveringen? Dan komt daar nu gelukkig een einde aan. De eerste 10 afleveringen van het achtste seizoen zijn dan ook vanaf nu op Netflix te bekijken. Wil je eerst nog even een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de first look die hieronder is terug te vinden.



Lees ook: En nu is 'Suits' écht klaar! [Blu-ray]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde weer meer series toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde weer meer series toe

Het was een betere week, al zijn de titels misschien niet bijster interessant.

Er verscheen niet gigantisch veel nieuws op streamingdienst Disney+. Geen nieuwe film, maar wel drie nieuwe afleveringen van lopende series. Bovendien voegde Disney nog een paar seizoenen van een van de populairste series van National Geographic toe.

Het gaat daarbij om zestien (!) seizoenen van The Incredible Dr. Pol. De serie draait om Dr. Jan Pol, een dierenarts die in de Verenigde Staten werkzaam is. In de serie volgen we hem en zijn medewerkers Dr. Brenda en Dr. Emily die ook in de dierenkliniek werken.

Nieuwe afleveringen
Verder verschenen er dus een paar nieuwe afleveringen. Ook die zetten we voor je op een rij:
One Day at Disney (S01E33): In deze aflevering volgen we Mike Davis. Hij is Imagineering Project Manager bij Disney en vertelt je alles over zijn werk.
Family Sundays (S01E37): In deze aflevering zien we hoe een gezin een fotolijst op basis van Disney-film Moana maakt.
A Dog's Life with Bill Farmer (S01E10): Deze tiende aflevering van dit eerste seizoen volgt Bill Farmer die kijkt naar twee type honden: die in Hawaii helpen bij de natuurbescherming en honden die zoeken naar slangen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix vreest slechte vooruitzichten door einde van lockdowns
Series / Streaming-diensten

Netflix vreest slechte vooruitzichten door einde van lockdowns

Het einde van de lockdowns zal bij Netflix wellicht zorgen voor een behoorlijke terugval in het aantal gebruikers...

Geoffrey Ketels
Het Coronavirus heeft voor heel wat problemen in de wereld gezorgd. Streamingdienst Netflix zag er echter haar aantal nieuwe abonnees sterk door toenemen. Daar komt nu wellicht verandering in.

In menig aantal landen zijn de lockdowns die er eerder voor werden afgekondigd inmiddels voorbij. Dat tot opluchting van veel mensen, maar er is ook een keerzijde aan de medaille. Streamingdienst Netflix verwacht namelijk in het derde kwartaal van dit jaar een stevige terugval in het aantal (nieuwe) abonnees.

Terugval van 50%
Volgens de actuele verwachtingen zal Netflix het aantal nieuwe abonnees in het derde kwartaal van dit jaar zien zakken tot maar liefst 2,5 miljoen. Dat lijkt nog steeds indrukwekkend, maar in realiteit is dit nog amper de helft van wat de analisten in eerste instantie voor ogen hadden. Daarmee lijkt dan ook een einde te komen aan de geweldige groei die Netflix de voorbije maanden heeft doorgemaakt.

Ondanks bovenstaande heeft Netflix uiteraard een stevige reserve opgebouwd door het succes van de voorbije maanden. De Coronaperiode heeft Netflix dan ook zeker geen windeieren gelegd.

De opbrengsten lagen de voorbije maanden een flink stuk hoger in vergelijking met het tweede kwartaal van het voorgaande jaar. Onder de streep bleef er nog zo'n slordige 720 miljoen dollar over. Eén jaar geleden bedroeg de winst nog "slechts" 271 miljoen dollar.

Niet alleen Netflix, maar ook andere streamingdiensten moeten dus wellicht vrezen voor een minder succesvol najaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Tiger King'-docu 'Surviving Joe Exotic' volgende week te zien!
Series / Trailer

'Tiger King'-docu 'Surviving Joe Exotic' volgende week te zien!

Surviving Joe Exotic zoomt in op de laatste maanden voordat Joe Exotic werd opgepakt.

Joe Exotic is een beroemdheid doordat hij de hoofdrol had in de Netflix succesvolle docuserie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. En hij keert volgende week terug in Surviving Joe Exotic, maar niet op Netflix.

De docufilm Surviving Joe Exotic wordt uitgezonden door Animal Planet en is vier maanden voordat Joe Exotic werd gearresteerd opgenomen. De documentaire kijkt met name naar de dieren - waarschijnlijk vooral tijgers - die leefden in G.W. Zoo.



Op 25 juli op Animal Planet
Joseph Maldonado-Passage a.k.a. Joe Exotic zit nu zijn 22 jaar gevangenisstraf uit, voor het voorbereiden van het laten vermoorden van dierenrechtenactivist Carole Baskin, iets dat overigens niet tot uitvoer is gekomen.

De beelden werden eigenlijk opgenomen voor Animal Planets Wolves and Warriors, maar zijn nu dus interessant genoeg om los te vertonen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit de volgende live-action 'Star Wars'-serie?
Series / Nieuws

Is dit de volgende live-action 'Star Wars'-serie?

Een serie rond Han Solo voor Disney+ of is dat gerucht niet helemaal waar?

Het verhaal gaat al langer rond dat Disney nadenkt over een nieuwe serie gebaseerd op de film Solo: A Star Wars Story. Die film zelf flopte, maar er wordt nog altijd hard gedacht over een opvolging.

Daar riep het einde van de serie namelijk behoorlijk toe op, dankzij een grote cliffhanger na de credits. Er wordt al langer over gesproken dat er gekeken wordt naar een spin-off in de vorm van een serie. Die moet dan naar Disney+ komen en nu horen we het verhaal via Jordan Maison van Cinelinx.

Solo: A Star Wars Story
het verhaal gaat dat er gekeken wordt om een nieuwe serie te maken waarin Han Solo een rol zou krijgen. Met hem natuurlijk ook andere personages uit de film. Maar zeker is dat nog niet. En als die er komt, dan zal de serie misschien onderop de stapel komen.

Er wordt namelijk naar heel wat verschillende series gekeken in de franchise. Recent kondigde men nog Star Wars: The Bad Batch aan. Maar ook komen er een tweede seizoen rond The Mandalorian en een serie rond Obi-Wan Kenobi en eentje nog rond Cassian Andor.

Kortom: er is heel veel materiaal in de maak.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Joss Whedon reageerde rot rond 'Buffy the Vampire Slayer'
Series / Nieuws

Joss Whedon reageerde rot rond 'Buffy the Vampire Slayer'

Hij reageerde wel heel naar over de populariteit van een van de personages.

Langzaamaan horen we steeds meer over het gedrag van Joss Whedon rond Buffy the Vampire Slayer. Acteur James Marsters vertelt dat zijn personage, Spike, maar één seizoen te zien had moeten zijn.

Spike was een vampier die we ontmoetten in het tweede seizoen. Hij was enorm populair en bleek vervolgens geschikt als liefde voor hoofdpersoon en titelheldin Buffy. Blijkbaar vond Joss Whedon dat maar niets.

Lees ook: Is dit de volgende klassieker die terugkeert op TV?

Spike was populair
Spike had maar een seizoen te zien moeten zijn. Na de finale van het tweede seizoen was zijn verhaal helemaal klaar, maar hij werd teruggebracht omdat fans het zo leuk vonden.

Lees ook: Nieuwe 'Buffy' zonder Sarah Michelle Gellar

"Ik kwam langs en ik was helemaal niet bedacht als een romantisch personage. Maar het publiek reageerde er wel zo op. En ik weet nog dat Joss mij op een dag tegen een muur zette en zei: 'Luister knul, het boeit me niet hoe populair je bent, maar je bent dood. Hoor je mij? Dood. Dood!' En ik zei alleen maar: 'Uh, weet je, het is jouw serie man, goed.'"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie heeft rol voor Anakin Skywalker?
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie heeft rol voor Anakin Skywalker?

Anakin Skywalker zou terugkeren en weer gespeeld worden door Hayden Christensen.

Het gerucht gaat al een tijdje en nu horen we het weer van een nieuwe bron. Acteur Hayden Christensen zou terugkeren als Anakin Skywalker / Darth Vader in de aankomende serie rond Obi-Wan Kenobi.

Die serie wordt gemaakt voor streamingdienst Disney+. Centraal staat de held Obi-Wan Kenobi van Ewan McGregor. Hij kruipt voor het eerst sinds de film Revenge of the Sith weer in de huid van de bekende Jedi.

Lees ook: Ewan McGregor is helemaal klaar voor nieuwe 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Anakin Skywalker
Het verhaal gaat dus dat Anakin Skywalker ook in die serie voorkomt. Acteur Hayden Christensen keert volgens LatinoReview terug voor de rol en kruipt weer in de huid van zijn personage. Hij speelde hem in twee verschillende films in de franchise, Attack of the Clones en Revenge of the Sith.

Lees ook: Perfecte titel voor 'Star Wars'-serie rond Obi-Wan Kenobi gevonden

De deal had volgens LRM Online aangekondigd moeten worden tijdens de Star Wars Celebration van dit jaar. Die gaat echter niet door vanwege het coronavirus en dus laat de aankondiging voorlopig nog even op zich wachten. Christensen zal waarschijnlijk meer dan een cameo spelen, maar het is niet duidelijk in welke hoedanigheid; de kans is klein dat hij het pak van Darth Vader aandoet.

Natuurlijk is het maar een gerucht en nemen we het nieuws voorlopig met een flinke korrel zout.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.