search
Twee acteurs gecast in 'Agent Carter'
Series / Nieuws

Twee acteurs gecast in 'Agent Carter'

En daar zit ook een ietwat vreemde vogel tussen.

Er zijn twee nieuwe castleden gevonden voor Marvel-serie Agent Carter. Naast Hayley Atwell zijn nu ook Chad Michael Murray en Enver Gjokaj gecast in het eerste seizoen van de acht afleveringen tellende serie. Daarin zien we hoe Peggy Carter (Atwell) een nieuwe rol toegewezen krijgt in de voorloper van S.H.I.E.L.D., de Strategic Scientific Reserve.


Murray zal de rol van Agent Jack Thompson gaan spelen en Gjokaj mag Agent Daniel Sousa spelen. Geinig aan Gjokaj is dat hij eerder een kleine rol in The Avengers had, als politieagent die het opneemt tegen de Chitauri. We weten ook al iets meer over de personages die de twee spelen.

Agent Jack Thompson: Is in zijn dertiger jaren, knap en zich daar nogal bewust van. Het totale tegenovergesteelde van Dooley. Hij is niet vriendelijk tegen vrouwen op het werk en houdt niet van het gebrek aan erkenning voor zijn werk. Hij wil Dooley's baan voor zichzelf en is wanhopig zichzelf te bewijzen.

Daniel Sousa: Is alles wat Jack Thompson wil zijn. Hij is een oorlogsheld die een steun nodig heeft om te kunnen lopen, maar vindt omgaan met de dagelijkse beslommeringen op het kantoor moeilijker dan omgaan met zijn verwonding. Sousa is een erg eerbaar, vriendelijk man en we gaan er vanuit dat hij een van de grootste bondgenoten van Peggy zal worden.

De serie gaat tijdens de winterstop van Agents of S.H.I.E.L.D. in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen