search
Nieuw op Netflix: meer Vikingen in 'Norsemen' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: meer Vikingen in 'Norsemen' seizoen 3

Het derde seizoen heeft toch bijna twee jaar op zich laten wachten...

Geoffrey Ketels
Eén van de misschien wel meest ondergewaardeerde Noorse producties op Netflix is toch alweer toe aan haar derde seizoen. Dat derde seizoen verschijnt komende woensdag 22 juli op Netflix.

Norsemen of in het Noors Vikingane is een komische serie die het verhaal vertelt van een groep Vikingen die leven in het jaar 790. In eerste instantie verscheen de serie op de zender NRK1, maar later werd ze wereldwijd uitgegeven via streamingdienst Netflix als een Netflix Original.

Lilyhammer
Vergelijkbaar met die andere Noorse serie Lilyhammer werd er voor gekozen om de reeks tweetalig op te nemen. Dit betekent dat de serie ook gewoon in het Engels te volgen is. Fans van de serie Norsemen hebben behoorlijk lang moeten wachten op het vervolg. Het tweede seizoen verscheen dan ook reeds op Netflix in september 2018.

Dat het uiteindelijk zolang heeft geduurd tot het vervolg verscheen is opmerkelijk. Kort na de lancering van het tweede seizoen werd namelijk het derde reeds aangekondigd.

Wil je alvast graag een voorsmaakje krijgen van het derde seizoen van Norsemen? Bekijk dan even de onderstaande trailer. De nieuwe afleveringen die het derde seizoen met zich mee zal brengen zijn te bekijken op Netflix vanaf 22 juli 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen