search
Gloednieuwe series in augustus op NPO Start!
Series / Nieuws

Gloednieuwe series in augustus op NPO Start!

Een gloednieuwe actie-serie en een langverwacht tweede seizoen, het wordt een mooie tv-zomer!

In de maand augustus is de gloednieuwe serie Commando's te zien op de NPO. Dit is een Nederlandse thrillerserie die zich afspeelt in Zuid-Afrika. Daarnaast begint het tweede seizoen van De Geniale Vriendin en de thrillerserie Box 21.

Commando's
Thrillerserie, AVROTROS

Zinderende actie-thriller met o.a. Werner Kolf, Teun Kuilboer, Egbert-Jan Weeber en Bilal Wahib. Oud-commando John de Koning, die getraumatiseerd is door een mislukte missie in Nigeria, wordt geconfronteerd met een moordenaar die zijn voormalige strijdmakkers probeert te elimineren. Hij gaat het gevecht aan, maar belandt in een oorlog waarin hij zijn maten, zijn gezin en zichzelf dreigt te verliezen.

Het hele seizoen is vanaf 30 augustus te zien op NPO Plus. Vanaf dan ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.

De Geniale Vriendin
Dramaserie, Seizoen 2, VPRO

Na de ontmoeting tussen de meisjes op jonge leeftijd in het eerste seizoen, worden de twee vanaf hun zestiende tot halverwege hun turbulente twintiger jaren gevolgd in seizoen 2. De tegenpolen Lila en Elena zijn inmiddels jong-volwassen vrouwen. Lila is net getrouwd, maar verliest zichzelf in haar huwelijk. Elena is een voorbeeldige studente, maar niet gelukkig. Als de twee hun jeugdvriend Nino Sarratore ontmoeten, komt hun vriendschap onder druk te staan.

Het hele seizoen vanaf 7 augustus te zien op NPO Plus. Vanaf 28 augustus wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.

Box 21
Thrillerserie, KRO-NCRV

Mensenhandel in Roemeniƫ en zware criminaliteit in de Zweedse onderwereld komen samen in deze Scandinavische thrillerserie. Lidia, een jonge serveerster uit Roemeniƫ, wordt onder valse voorwendselen naar Zweden gelokt en gedwongen tot prostitutie. In een ander deel van Stockholm wordt het leven van politieagent Ewert Grens overhoop gegooid door de gevaarlijke crimineel Jochum Lang. Terwijl Ewert jacht maakt op Jochum, probeert Lidia haar vrijheid te herwinnen. Al snel kruisen hun paden en beginnen de grenzen tussen dader en slachtoffer te vervagen.

Het hele seizoen is vanaf 14 augustus te zien op NPO Plus. Vanaf 15 augustus wekelijks op NPO 3 en NPO Start.

En verder:
Grantchester 5
Britse detective, KRO-NCRV
Seizoen 5 is vanaf 21 augustus te zien op NPO Plus. Vanaf 5 september op NPO 2 en NPO Start. Seizoenen 1 t/m 4 zijn al te zien op NPO Plus.

Line of Duty 5
Britse detective, KRO-NCRV
Seizoen 5 is vanaf 28 augustus te zien op NPO Plus. Vanaf 29 augustus te zien op NPO 2 en NPO Start. Seizoenen 1 t/m 4 zijn al te zien op NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen