'Avatar: The Last Airbender' breekt een bizar Netflix-record

'Avatar: The Last Airbender' breekt Netflix-record

Heel erg knap voor een serie die al meer dan vijftien jaar oud is, om dit te doen.

Jim Pedd, 21 juli 2020 om 10:20

De animatieserie Avatar: The Last Airbender breekt een record op Netflix in de Verenigde Staten. Op 15 mei debuteerde de serie van Nickelodeon op de streamingdienst en wist deze al snel een plek in de top 10 best bekeken series te veroveren.
Dat is behoorlijk knap voor een serie die in 2005 uitgebracht werd. En nu breekt de show nog een record. De serie is namelijk het langste van alle series op Netflix in de top 10 te zien geweest. Eerder was het record in handen van Ozark dat 57 dagen in de top tien stond. En het is echt heel knap als je je bedenkt dat Tiger King met 50 dagen de nummer drie is, Love is Blind met 39 dagen de nummer vier en 13 Reasons Why hekkensluiter van de top vijf met 27 dagen.

Lees ook: 'Avatar The Last Airbender': hoe de Avatar ontstond

Nostalgie naar Avatar
Fans keken natuurlijk al lang uit naar het debut van de serie op Netflix. De show zorgt voor heel wat nostalgische gevoelens, wat het succes goed kan verklaren. De serie is bovendien erg knap gemaakt met een verhaal dat je goed weet te boeien en heel wat twists heeft.

Lees ook: Interessante theorie verklaart veel over 'Avatar: The Last Airbender'

Centraal staat Aang, een jongetje dat alle elementen kan beheersen en dat moet leren om de dictatoriale koning van de vuurnatie te verslaan.

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Netflix, Ozark

Populair nieuws