search
Netflix voegt deze topseries toe in augustus
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze topseries toe in augustus

Het is een mooie nieuwe maand voor Netflix met heel wat series die toegevoegd worden.

Netflix voegt een aantal wel heel mooie nieuwe series toe in augustus. Vandaag zetten we voor je op een rij welke series dat allemaal gaan zijn!

5 augustus

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend: Deze interactieve special zet jou aan de knoppen. Kimmy gaat trouwen. Maar voordat ze dat doet, moet ze de Reverend zien te verslaan!


6 augustus

The Rain seizoen 3: Jaren nadat de regen de populatie van Scandinaviƫ gedecimeerd heeft, staan Simone en Rasmus tegenover elkaar als het aankomt op het redden van de mensheid.
Tiny Creatures: Kleine wezens ondernemen grote avonturen in de Verenigde Staten in een serie die kijkt naar hun verborgen werelden en epische overlevingsverhalen.


14 augustus

3%: seizoen 4: De wereld is scherp verdeeld tussen vooruitgang en verwoesting. Iedereen krijgt de kans om de betere kant te bewonen, maar slechts 3 procent haalt dat.


21 augustus

Lucifer: seizoen 5: Lucifer is verveeld en ongelukkig als Lord of Hell. Hij geeft zijn troon op en verlaat zijn koninkrijk voor Los Angeles, waar hij voor de LAPD aan de slag gaat.


28 augustus

Cobra Kai: seizoen 1 en 2: Dertig jaar na het All Valley Karate Tournamnent van 1984, laait de rivaliteit tussen Johnny en Daniel weer in alle hevigheid op.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen