search

Ons nieuws van woensdag 22 juli 2020

Netflix voegt deze topseries toe in augustus
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze topseries toe in augustus

Het is een mooie nieuwe maand voor Netflix met heel wat series die toegevoegd worden.

Netflix voegt een aantal wel heel mooie nieuwe series toe in augustus. Vandaag zetten we voor je op een rij welke series dat allemaal gaan zijn!

5 augustus

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend: Deze interactieve special zet jou aan de knoppen. Kimmy gaat trouwen. Maar voordat ze dat doet, moet ze de Reverend zien te verslaan!


6 augustus

The Rain seizoen 3: Jaren nadat de regen de populatie van Scandinavië gedecimeerd heeft, staan Simone en Rasmus tegenover elkaar als het aankomt op het redden van de mensheid.
Tiny Creatures: Kleine wezens ondernemen grote avonturen in de Verenigde Staten in een serie die kijkt naar hun verborgen werelden en epische overlevingsverhalen.


14 augustus

3%: seizoen 4: De wereld is scherp verdeeld tussen vooruitgang en verwoesting. Iedereen krijgt de kans om de betere kant te bewonen, maar slechts 3 procent haalt dat.


21 augustus

Lucifer: seizoen 5: Lucifer is verveeld en ongelukkig als Lord of Hell. Hij geeft zijn troon op en verlaat zijn koninkrijk voor Los Angeles, waar hij voor de LAPD aan de slag gaat.


28 augustus

Cobra Kai: seizoen 1 en 2: Dertig jaar na het All Valley Karate Tournamnent van 1984, laait de rivaliteit tussen Johnny en Daniel weer in alle hevigheid op.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krankzinnige trailer nieuwe Netflix-serie 'Biohackers'
Series / Nieuws

Krankzinnige trailer nieuwe Netflix-serie 'Biohackers'

Wordt deze nieuwe Duitse serie opnieuw een hit voor Netflix?

Netflix brengt een eerste trailer naar buiten van hun nieuwe Original-serie Biohackers. Deze Duitse serie belooft een bijzondere ervaring te gaan worden.

Mia is een eerstejaars student die haar medische graad probeert te behalen. Wanneer ze de vertrouweling van een briljante professor wordt komt ze er al snel achter dat deze vrouw een geheim achterhoudt wat het lot van de mensheid voorgoed zou kunnen veranderen.

'Dark'
In de trailer is te zien hoe de studenten ook de genen van allerlei dingen aanpassen, zo zijn er fluorescerende muizen en dansende planten te zien. Deze biohackers veranderen van alles aan de wereld om hen heen.

Na die andere Duitse serie, Dark, die een grote hit bleek voor Netflix, zal de streamingdienst hopen dat dit ook hit wordt. Op het eerste gezicht heeft het in ieder geval de potentie met opnieuw krankzinnige en geestverruimende verhaallijnen. Biohackers is vanaf 20 augustus te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt dit populaire 'The Office'-personage een eigen serie?
Series / Nieuws

Krijgt dit populaire 'The Office'-personage een eigen serie?

Komt er echt een serie rond het personage Stanley Hudson?

Leslie David Baker, die in de Amerikaanse versie van The Office de rol van Stanley Hudson speelde, probeert een serie over zijn bekende personage gemaakt te krijgen. Baker is een tijd geleden een kickstarter begonnen en heeft bijna het doel bereikt om een eerste aflevering op te gaan nemen.

Het plan achter de serie is om Stanley Hudson uit zijn pensioen te laten komen om zijn neef Lucky te gaan helpen met zijn motoren- en bloemenwinkel. Zo krijgt het publiek de kans om Stanley Hudson ook buiten zijn werkzaamheden op het beruchte kantoor van Dunder Mifflin te leren kennen.

Lees ook: 'The Office' keert mogelijk terug!

'Uncle Stan'
De serie moet Uncle Stan gaan heten en de eerste aflevering lijkt er te gaan komen, aangezien de kickstarter campagne tijdens het schrijven van dit artikel al 220 duizend dollar heeft opgehaald.

De hoop van Baker is dat er uiteindelijk een streamingdienst of een netwerk in Amerika zal zijn die deze serie verder zal gaan produceren. Voor nu is de focus op het maken van een allereerste aflevering. De kickstarter is hier te vinden. Bekijk hieronder de pitch van Stanley Hudson zelf.



Lees ook: "Vrolijk nieuws": Favoriete herinneringen en mogelijk een reünie 'The Office'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Warrior Nun' ster Alba Baptista heeft heel wat harten veroverd
Series / Nieuws

'Warrior Nun' ster Alba Baptista heeft heel wat harten veroverd

De jonge ster uit 'Warrior Nun' lijkt na haar optreden in de serie helemaal klaar te zijn voor nog meer televisiewerk...

Geoffrey Ketels
De serie Warrior Nun heeft het aangedurfd om een bijzonder script op de wereld los te laten. Zeg nu zelf, een groep stoere nonnen die het opnemen tegen demonen? Je komt het niet elke dag tegen... Toch lijkt het vooral actrice Alba Baptista te zijn die we ons zullen blijven herinneren.

De serie Warrior Nun is gebaseerd op het stripboek Warrior Nun Areala van Ben Dunn dat in het jaar 1994 op de markt verscheen en heeft een enigszins gemengde indruk achter gelaten. Het moet gezegd, het begin van de serie laat je even op je honger zitten, maar eenmaal de verhaallijn op gang komt is ze best vermakelijk. De aanwezigheid van de jonge, harten veroverende actrice Alba Baptista heeft daar zeker toe bijgedragen.

Ava
Het hoofdpersonage uit de serie Ava heeft het niet bepaald eenvoudig gehad. Eerst bijna helemaal verlamd, daarna dood en vervolgens drager van een aureool waardoor de halve onderwereld achter haar aanzit.

Tegen de achtergrond van een nieuwe Pauselijke verkiezing speelt zich een intrigerende verhaallijn af die misschien ietwat vreemd, maar vooral erg boeiend is. Het einde van het eerste seizoen heeft bovendien duidelijk gemaakt dat er ook met zekerheid nog een vervolg zal verschijnen.

Ondanks het feit dat Warrior Nun relatief goed is onthaald is het toch vooral de mooie Baptista die met veel aandacht gaat lopen. In de gespecialiseerde pers wordt de actrice opgehemeld en wordt er haar nu al een mooie toekomst voorspeld. Eén ding staat hoe dan ook vast, we hebben het laatste van deze Portugese actrice nog lang niet gezien!

Lees ook: 'Warrior Nun' seizoen 2: Dit moet je weten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'If Only' geschrapt na tussenkomst van Turkse regering
Series / Nieuws

Netflix-serie 'If Only' geschrapt na tussenkomst van Turkse regering

In eerste instantie werd er nog gesteld dat de verhaallijn zou worden aangepast...

Geoffrey Ketels
Eerder stond hier reeds te lezen dat Netflix het verzoek had gekregen om de verhaallijn van haar serie If Only aan te passen omdat er een homoseksueel personage in meespeelt. Nu heeft de streamingdienst een drastische beslissing genomen.

De bal ging aan het rollen toen Netflix van de Turkse overheid een brief ontving met het verzoek om de verhaallijn van haar serie If Only aan te passen. De reden voor het verzoek? De aanwezigheid van een homoseksueel personage. Na gesprekken leek het er naar uit te zien dat de streamingdienst het verzoek zou inwilligen en aldus het script zou gaan aanpassen. Nu heeft Netflix echter bekend gemaakt dit niet te doen en de reeks gewoon te schrappen. Legt dit een bom onder de productie van nieuwse, Turkse Netflix-originals?

Beangstigend
In een reactie liet de showrunner van de serie optekenen dat hij het zeer beangstigend vindt dat de aanwezigheid van een homoseksueel personage voor de Turkse overheid voldoende reden is om geen toestemming te geven om een serie in productie te laten gaan. If Only zou, zo bleek uit eerdere communicatie, uitsluitend gefilmd mogen worden wanneer dat personage uit de verhaallijn werd geschrapt. Dit heeft Netflix uiteindelijk geweigerd.

Van Netflix is bekend dat ze zich als bedrijf reeds geruime tijd profileert als een onderneming die diversiteit hoog in het vaandel draagt. Dat een productie aangepast zou moeten worden omwille van de aanwezigheid van een homoseksueel personage ligt dan ook niet in lijn met de filosofie van het bedrijf.

Het blijft ook uitkijken naar welke impact deze beslissing zal hebben op de toekomstige productie van andere Turkse Netflix-originals. De kans bestaat dat Netflix ook een verdere inmenging van de Turkse overheid immers niet zal dulden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe poster 'Lucifer' seizoen 5!
Series / Posters

Nieuwe poster 'Lucifer' seizoen 5!

De eerste helft van het nieuwe seizoen is vanaf eind augustus te streamen via Netflix.

De eerste helft van het vijfde seizoen van Lucifer wordt pas op 21 augustus a.s. beschikbaar gesteld door Netflix, maar ze houden ons voorlopig warm met een hoop promotiemateriaal. Het nieuwste warmhoudertje is een poster, die je hieronder kunt bekijken.

Lees ook: Helse onthulling in trailer 'Lucifer' seizoen 5!

Zowel de afbeelding als de tagline 'give in to temptation' lijken er sterk naar te hinten dat Chloe Decker (Lauren German) een deal zal sluiten met de duivel zelf, Lucifer Morningstar (Tom Ellis). Toen we het duo voor het laatst zagen, nam Lucifer afscheid van Chloe om terug te keren naar de hel.

Een seizoen, twee delen
Zoals hierboven al aangegeven, zal de eerste helft (ofwel acht afleveringen) van het nieuwe seizoen vanaf 21 augustus te streamen zijn via Netflix. Het is nog onduidelijk wanneer we de tweede helft kunnen verwachten. Onlangs werd overigens ook onthuld dat er een zesde en laatste seizoen van de serie komt, maar ook daarvan weten we helaas niet wanneer we het kunnen verwachten.

Lees ook: Netflix toont speciale aflevering 'Lucifer'

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The CW maakt bizarre Stephen King-verfilming 'Revelations'
Series / Nieuws

The CW maakt bizarre Stephen King-verfilming 'Revelations'

De verhalen van King die nog verfilmd moeten worden, beginnen langzaam op te raken!

Alles en iedereen lijkt mee te willen liften op de golf succesvolle verfilmingen van Stephen King-verhalen die we de laatste jaren hebben gezien. Het nieuwste voorbeeld hiervan is het korte verhaal The Revelations of Becka Paulson, dat door The CW wordt verfilmd als tv-serie Revelations.

Het verhaal werd in 1984 voor het eerst gepubliceerd door Rolling Stone en werd later toegevoegd aan gelimiteerde oplages van de boeken Skeleton Crew, The Tommyknockers en I Shudder At Your Touch. Het verhaal gaat over de titulaire Becka Paulson, een dame die zichzelf per ongeluk door het hoofd schiet met een spijkerpistool en daarna opeens blijkt te kunnen praten met foto's. Wanneer ze begint te communiceren met een 3D-afbeelding van Jezus bovenop haar televisie is ze ervan overtuigd dat ze onze planeet moet redden van de ondergang.

Niet de eerste verfilming
Het is overigens niet de eerste keer dat het korte verhaal wordt verfilmd. In de jaren '90 bracht een aflevering van de serie The Outer Limits het verhaal voor het eerst tot leven. Catherine O'Hara speelde toen de hoofdrol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Supermodel Gisele Bündchen in bikini op het strand
Series / Celebrity

Supermodel Gisele Bündchen in bikini op het strand

Gisele Bündchen mag dan wel veertig jaar oud zijn, dat zie je absoluut niet aan haar.

Het Braziliaanse supermodel Gisele Bündchen laat graag zien dat ze er nog altijd fantastisch uit ziet. Ze is deze week veertig geworden, maar dat zou je niet zeggen als je haar zo ziet.

Bündchen begon al op haar dertiende met modellenwerk en verhuisde toen ze zestien was naar New York City om haar carrière te lanceren. Ze was het gezicht van tientallen merken in heel wat landen over de wereld. Ze is volgens het Guinness Book of Records het rijkste supermodel van de wereld en dik vierhonderd miljoen dollar waard.

Twee films
Ze richt zich voornamelijk op modellenwerk, maar Bündchen was wel in twee films te zen. Het gaat om Taxi uit 2004 en The Devil Wears Prada uit 2006. Ook nu richt ze zich voornamelijk op haar werk als model en minder op het werk in films en series.

Bündchen is sinds februari 2009 getrouwd met de Amerikaanse football-speler Tom Brady.

Bekijk hier de bikinifoto's van Gisele Bündchen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' seizoen 13: Dit moet je weten
Series / Featured

'Doctor Who' seizoen 13: Dit moet je weten

Een dertiende reeks van de serie brengt ons mogelijk heel wat interessants!

Doctor Who brengt ons sowieso nog een dertiende seizoen. De serie is al sinds 1963 op televisie en de TARDIS zal vermoedelijk voorlopig niet zomaar vertrekken.

De dertiende Doctor zal ook nog eens te zien zijn in een nieuw seizoen. Dat wordt wederom gemaakt door showrunner Chris Chibnall, over wie al een tijdje het gerucht gaat dat hij wil vertrekken. Maar niets is minder waar, vertelt hij. Hij brengt ons dus een dertiende seizoen en daarover vertellen we je nu alles wat je moet weten.

Lees ook: Nieuwe 'Doctor Who'-crossover is mogelijk!

Het verhaal
Op moment van schrijven is er nog niets bekend over het nieuwe seizoen. Verhaallijnen over de Doctor en de TARDIS gaan gewoonlijk alle kanten op, al kunnen we op basis van het vorige seizoen wel een beetje gokken over de richting van de dertiende reeks.

Lees ook: 'Doctor Who' mogelijk diep in de problemen

Vorig seizoen bracht ons twee verhaallijnen die het hele seizoen in beslag namen: The Timeless Child en The Lone Cyberman. Dat soort verhaallijnen, over de oorsprong van de Doctor en The Division, zullen we weer kunnen verwachten straks. En de Daleks zijn natuurlijk ook weer van de partij.

Wie zijn er te zien?
Allereerst is er natuurlijk de vraag wie er allemaal terugkeren.
Jodie Whittaker is The Doctor
Bradley Walsh is Graham
Tosin Cole is Ryan
Mandip Gill is Gill
En mogelijk is ook Sacha Dhawan weer te zien als The Master.

Lees ook: 'Doctor Who' nu alweer zonder hoofdrolspeelster?

Wanneer te zien?
Natuurlijk is er ook nog de vraag wanneer het dertiende seizoen te zien zal zijn. Eerdere seizoenen begonnen in maart of april, maar sinds een paar jaar gaat dat niet meer op. De opnames van het nieuwe seizoen waren nog niet begonnen, al was de kerstspecial Revolution of the Daleks wel al opgenomen.

Lees ook: 'Doctor Who' in de problemen door coronacrisis

Voorlopig zal het nog even duren voordat de Doctor terug keert in een nieuw seizoen. Dat zal op zijn vroegst ergens half 2021, maar misschien wel later dan dat, te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' brengt mogelijk nog twee helden terug
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' brengt mogelijk nog twee helden terug

Star Trek: Picard schijnt Seven of Nine en The Doctor mogelijk terug te gaan brengen.

Star Trek: Picard zou zomaar eens twee van onze favoriete Star Trek-personages bij elkaar kunnen brengen. Acteur Robert Picardo cirkelt al langer rond een rol in de serie, net zoals Jeri Ryan er een kreeg.

De twee waren samen te zien in Star Trek: Voyager en speelden daarin Seven of Nine en The Doctor. De ex-Borg en de hologram-dokter vormden snel een fijne vriendschap.

Lees ook: Helaas: deze oude bekende keert niet terug in 'Star Trek: Picard'

Weer terugkeren
"Het zou echt heel leuk zijn om weer terug te keren als het personage," vertelde Picardo aan TrekMovie.com. "Ik weet zeker dat de Doctor behoorlijk geschokt en tegelijk onder de indruk zou zijn over de menselijkheid van Seven!"

Lees ook: 'Star Trek: Picard' seizoen 2: Dit moet je weten

Er wordt gekeken naar een mogelijke terugkeer. "Net als Data heeft The Doctor een schepper, iemand die zijn programma ontworpen heeft, Louis Zimmerman. Het zou perfect zijn en misschien net zo kunnen als wat ze met Brent [Spiner] gedaan hebben in Picard."

Nu lijkt die terugkeer dus mogelijk; eerst werden daar voor het tweede seizoen gesprekken over gevoerd, maar die vinden nu plaats voor het derde seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki'-fans hoeven zich geen zorgen te maken
Series / Nieuws

'Loki'-fans hoeven zich geen zorgen te maken

De Disney+ serie moet gewoon in de lente van 2021 te zien zijn, precies zoals gepland.

Maak je maar geen zorgen over de serie Loki. Waar The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision mogelijk later uitkomen dan de bedoeling was en dit jaar misschien zelfs helemaal niet meer debuteren op streamingdienst Disney+, moet je je geen zorgen maken over de release van Loki.

Marvel Studios is namelijk nog altijd van plan om de serie in de lente van 2021 uit te brengen. Volgens The Hollywood Reporter wil Disney+ de serie heel graag zo snel mogelijk hebben. Het gebrek aan nieuwe content begint nu namelijk wel heel erg op te vallen en dat kan slecht zijn voor het aantal abonnees.

Lees ook: Marvel-serie 'Loki' brengt het onverwachte

Volgend jaar
Daarom wordt erop gemikt om zoveel mogelijk van de series die gepland staan 'gewoon' uit te brengen. Je kan er dus ook van uit gaan dat The Mandalorian seizoen twee er gewoon komt in de loop van oktober.

Lees ook: Goed nieuws voor Marvel-serie 'Loki'

Nu blijkt dus ook dat Loki in 2021 moet uitkomen. De serie heeft een synopsis: In Marvel Studios' Loki neemt de schurkachtige Loki wederom zijn rol als de God of Mischief op zich in een nieuwe serie die zich afspeelt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cursed': Wat betekent het einde van de Netflix-hit voor seizoen 2?
Series / Nieuws

'Cursed': Wat betekent het einde van de Netflix-hit voor seizoen 2?

De Netflix-serie Cursed doet het enorm goed bij fans, mede doordat deze zo als The Witcher voelt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat betekent het einde van het eerste seizoen van Cursed? De serie van Netflix doet het enorm goed bij de kijker. Gek is dat niet: hij doet denken aan The Witcher en geeft een heel nieuwe draai aan de legende van koning Arthur.

Centraal staat Nimue, een jongedame die de echte held van het oude Engeland blijkt te zijn en dus niet Arthur. In het seizoen vlucht Nimue voor de Red Paladins van Uther Pendragon die het voorzien heeft op iedereen die magische krachten heeft. Het seizoen eindigt met een behoorlijk grote cliffhanger.

Lees ook: 'Cursed': Dit moet je weten over de nieuwe Netflix-knaller

Gevaarlijk einde
We zien in de finale dat Nimue met behulp van Morgana Father Carden wist te verslaan. Ze vindt ook Merlin met behulp van Morgana. Maar de twee heldinnen raken op een stenen brug in de problemen. Daar schiet Sister Iris Nimue namelijk in haar schouder en maag. Merlin probeert haar vast te houden, maar verliest zijn grip, waarop ze in het water valt.

Lees ook: Spectaculaire eerste trailer nieuwe Netflix fantasy-serie 'Cursed'!

De kwade Merlin gebruikt daarop Excalibur, roept bliksem op en doodt de Paladins. Iris wordt daardoor zwaar verwond en daarop kunnen Merlin en Morgana ontsnappen. De laatste momenten van de serie laten gelukkig zen dat Nimue nog leeft. En in de tussentijd zien we ook nog dat Arthurs vriend The Weeping Monk eigenlijk Lancelot heet en dat Squirrel Percival heet.

Daarmee wordt een startschot gegeven voor de wederopstanding van Nimue en de vorming van de Ridders van de Ronde Tafel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.