'Star Trek: Strange New Worlds' volgt ook oorspronkelijke personages

Star Trek: Strange New Worlds volgt eerste helden

Reken maar op verschijningen van James T. Kir, Sulu, Bones, Uhura, Scotty en zelfs Chekhov.

Jim Pedd, 25 juli 2020 om 12:10

Het gerucht gaat dat Star Trek: Strange New Worlds vrijwel alle personages uit The Original Series terug gaat brengen. De show volgt in elk geval Captain Pike, Spock en Una terwijl ze diep de ruimte in reizen.
Het idee is dat de serie meer lijkt op The Original Series en per aflevering een nieuw verhaal vertelt. Daarmee moet de toon en stijl heel erg daarop gaan lijken, zodat het een Trek-serie vol optimisme wordt. Nu horen we dat ook James T. Kirk, Sulu en Bones in deze spin-off spelen. Sterker nog, volgens The Cinema Sport zouden ook Uhura, Scotty en Chekhov een rol krijgen.

Lees ook: 'Star Trek: Strange New Worlds': Dit Moet je weten

Oorspronkelijke personages
Als dat gerucht van The Cinema Spot ook echt blijkt te kloppen, dan kan je er van uit gaan dat de serie een lead-in wordt voor The Original Series. We krijgen dan de eerste Enterprise te zien en de crew en hun missie diep in de ruimte. En tegelijk dus ook hun opvolgers.

Lees ook: Kirk is biseksueel in 'Star Trek: Strange New Worlds'?

Met elke week een nieuwe aflevering en elke week een nieuw avontuur, wordt het bovendien een serie die heel erg doet denken aan de eerste series in de franchise. De show zou mogelijk in 2022 te zien zijn.

Bron: The Cinema Spot

Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, CBS, CBS All Access, Star Trek

Populair nieuws